torsdag 28 augusti 2014

Trött


Jo, jag lever. Nätt och jämnt. Känns det som.

Det har liksom varit lite mycket de senaste veckorna. Missfall. Sorg, bearbetande. Krock. Chock och med allt vad det innebär i pappershantering, försäkringar, leta ny bil, ny bilbarnstol, hyrbil. Och till råga på allt stopp i avloppet, rejält stopp så vi fick ringa slamsugning, förmodligen 50 år gammal skit (pardon my French) som till slut liksom pluggade igen. Renovering i ett rum i källaren och renovering i hallen i källaren. Superroligt men lite tröttande ändå. Och då var det ändå svärfar och pappa som utförde dessa arbeten men i alla fall. Och så supermånga order från er kära kunder (superkul, fortsätt gärna med det!), miljoner tack!

Men hursomhelst, jo, jag är trött. Jag behöver sömn. Men med en treåring som sover emellan oss som är förkyld och låter som ett sågverk om nätterna blir det inte så mycket sömn heller. Så just nu hoppas jag på en friskare treåring och därmed lite mer sömn så ska det nog bli vardag och en lite piggare undertecknad Mia igen!

♥ Mia

2 kommentarer:

Dnyahuset.blogspot.se sa...

Hoppas du snart mår bättre!

Jo sa...

Men åh, jag har inte varit så duktig på att läsa bloggar under sommaren och har därför missat alla dåliga nyheter. Ni har verkligen fått mer än er beskärda del, verkar det som! Jag är glad att ni klarade er helskinnade i krocken, även om det innebär massa meck i form av köpa ny bil och allt vad det är!

Och jag är verkligen så himla ledsen för er skull när det gäller missfallet! Det är en sak man inte ens önskar sin värsta fiende. Det finns egentligen inga bra ord att skriva men jag känner verkligen med er. Det är skitjobbigt, rent ut sagt, att gå igenom något sådant och jag hoppas att ni snart mår lite bättre! <3
Stor kram!