tisdag 5 augusti 2014

Hall nere - före/efter


Efter
Före

Allt härhemma är inte färdigrenoverat. Vi har lite här och lite där men det mesta är faktiskt gjort och gjordes förra sommaren. Så skönt!

Hallen nere blev uppfräschad i somras när vi tog allt annat men fick ett rejält ansiktslyft nu för några veckor sedan när vi bytte ytterdörr. Dörren som fanns där tidigare målade vi om för att budgetrenovera den men den krånglade hela hösten och vintern, fastnade när det regnade så otroligt mycket och vi fick stundtals ha en värmefläkt som stod och värmde upp den så att den skulle gå att öppna. Jag lovar, har aldrig varit så nära hjärnblödning som då.. Till saken hör också att det var några sprickor i fasaden som gjorde att det rann vatten ner till dörren och inget tak över dörren utanför gjorde sitt till.

Men - sprickorna är lagade av snälla svärfar, ett tak har kommit upp och nu då ny ytterdörr. Vips, så blev det en helt annan entré! Det är lite fix kvar runt dörren men det ska förstås göras så snart det bara går det också. (Vagnen används för butikens paket som skickas till alla rara kunder som beställer hos oss..)

I rummet intill var tidigare ett grovförråd men vi har skrubbat det rent och använder det också som ett förråd just nu (om än inte grovförråd utan ett vanligt förråd) men här ska det också bli ett sovrum i sinom tid. Men det är en helt annan historia som jag får återkomma till en annan gång..

♥ Mia

3 kommentarer:

Anonym sa...

Wow...Vilken skillnad - Snyggt :)

/Kram

Hanna sa...

fint det blev

Dnyahuset.blogspot.se sa...

Så fint ni har fått det! Tummen upp!