lördag 7 juni 2014

Doftpion i blom
Nu har vår doftpion som vi fick av en kompis till familjen i inflyttningspresent gått i blom och ååå, om ni bara kunde känna doften.. Som att hamna i himmelriket! Tyvärr bara två blommor i år men alla är vi ju små i början. Så nu hoppas jag och håller alla tummar att den trivs så bra så att det blir en gigantisk buske, tänk vad underbart det vore med en ljuvligt doftande buske precis vid vår entré!

 Mia

4 kommentarer:

Lina sa...

Hej
jag kan tänka mig att det luktar juvligt hemma hos dig,härligt med blommor som blommar nu och när deras doft sprider sig på kvällarna.Då är det sommar tycker jag,känner ofta många dofter när jag är ute på min kvällspromenad med våran lilla hund.

Ha en bra lördag

//Lina

Jo sa...

Åh, den var fin! Om de doftar hälften så gott som den var fin så har du ju en skatt i trädgården! Fler pioner finns på vår "Att skaffa"-lista till trädgården, vi vill bara planera var de ska vara först. Man flyttar nog inte gärna en pion, tänker jag..

Njut av din fina pion och ha en fin helg! :)

Annas skattkammare sa...

Åh pioner som är så ljuvliga.
Trevlig helg!
Kram Anna

VisaLiza sa...

Verkligen ljuvlig blomma! Jag väntar på att min ska slå ut också. Fast vi bor så nära så har vi som en annan växtzon i Hult. Allt är lite senare hos oss. Kramar Liza