söndag 2 mars 2014

Trött..Att skriva att jag är trött och sliten är bara förnamnet.. Jag och maken fick barnvaktshjälp för hela helgen från Filippas farmor och farfar medan vi först hade öppet i gårdsbutiken men sedan jobbade järnet med våra två arbetsrum och lite med kommande lek/förvaringsrum. Det sistnämnda ska i framtiden bli ett sovrum till är tanken men än så länge behövs det inte till det ändamålet så blir det lek och förvaring där istället. Så småningom, det är långt ifrån klart ännu då det använts av tidigare ägare tidigare som förråd men faktiskt är egentligen ett stort vanligt rum om man gör i ordning det. Vilket det inte är ännu..

Och arbetsrummen har varit provisoriska sedan vi flyttat in men nu gjorde vi ett rejält tag i helgen och vårt gemensamma datarum/arbetsrum är i princip klart, det ska bara in en bokhylla till så småningom och  lite upp på väggarna. Makens arbetsrum blir typ foto/teknik/hobbyrum och hanns inte helt klart men har kommit en bra bit på vägen så vi hoppas kunna färdigställa det nästa månad då vi bokat en barnvaktshelg till..

Så nu, gott folk, är jag supertrött men nöjd med helgen då vi faktiskt hann med mer än vi trodde, kul när det är åt det hållet ibland också! Bilder kommer när rummen är klara!

Fin kväll!

 Mia 

2 kommentarer:

Villa Björkenäs Backen sa...

God morgon !

Hoppas att du fick sova inatt och känner dig lite mer utvilad.
Så sköönt när man får lite gjort.
Så fin bild.

Ha nu en fin vecka !

Kram

Annas skattkammare sa...

Skönt när man får mycket gjort! Ibland behövs verkligen barnvaktshelger för att det ska hända grejer.
Kram Anna