måndag 23 december 2013

Julgran

Jag blir så otroligt seg i huvet och kroppen av det här trista vädret och utebliven sol. Eller jo, den visade sig hela tre minuter cirka igår, jösses! Det åskade och haglade rejält i fredags som jag o Filippa förstås hamnade mittuppei när vi var ute och blev plaskvåta. Samma väder kom igår så man kan lugnt fråga sig var vintern tog vägen?

Och så fortsätter vi vara sjuka, nu inne på femhundraelfte omgången för i år tror jag. Förkylningarna tog ny fart..

Sån tur att vi fick upp granen i alla fall, den gör otroligt mycket för julstämningen här hemma som tur är. Man kanske skulle knappa på lite julmusik också för att öka på lite till.. Ja, såhär blev den då, 2013 års julgran! Rätt fånigt att skriva så egentligen, vi kör med samma julpynt i granen som tidigare år (till och från med vissa undantag) men visst, granen i sig skiftar ju förstås. I år kom den för första gången från svärföräldrarnas gård och skog, tusen tack för det!

Fin måndag vänner!

 Mia


2 kommentarer:

Hanna sa...

En riktigt God Jul!
Kram
Hanna

Annas skattkammare sa...

Kikar in för att önska en riktigt god jul! Krya på er! Här kör vi förkylning och S har haft magsjuka i helgen så vi håller tummarna för att det stannar vid en genomförkyld Anna på julafton.
Kram /Anna