fredag 15 november 2013

Sött och gott från Västergården samt avisering om öppet i gårdsbutikenOjoj, nu närmar det sig med stormsteg premiäröppet för gårdsbutiken här i Dingle! 23 november - alltså nästa lördag (inte imorgon!) har jag öppet för första gången "på riktigt" och därefter tre dagar till innan året är slut! Att jag inte har öppet mer är av en enda anledning och hon heter Filippa, 2 år. ;-) Men detta är jättenervigt, tänk om det inte kommer en enda människa?

Men - jag är så glad och tacksam - det har faktiskt mailat och ringt kunder varje vecka sedan en månad tillbaka som vill komma och kika in, vilket man förstås får! Så kunder har jag haft allaredan rätt många faktiskt och vill du också komma en annan dag än de öppettiderna jag har nu i jul är det bara att maila mig så bestämmer vi tid och dag. Öppettiderna i jul ser du i högersidan här på bloggen (och även i nätbutiken såklart) och mer om butiken kan du läsa i nätbutiken.

Igår kom det lite julgott från Västergården däribland denna julglögg som jag tänker smaka på ikväll när maken kommer hem från jobbet. Tror den är riktigt god, såg att andra testat den på nätet och den fått tummen upp! Finns i butiken tillsammans med mycket goda saffranskola (jo, jag har smakat!)!

Och som vanligt såhär års gick jag igång på arrangemanget, levande ljus, glögg och så mörkret som fallit utanför. Som ni ser på nedre bilden var det inte bara jag.. ;-)

 Mia


2 kommentarer:

Annas skattkammare sa...

Åh det hade varit skoj att komma då, men vi ska till Danmark (om inte vattkopporna hinner hit före det vill säga). Så fint och stämningsfullt med ljusen och glöggen, nu börjar det närma sig!
Kram Anna

Anonym sa...

Vilken underbar bild på din dotter - som ett julkort.

Ja, nu längtar man allt. Lite rimfrost ute skulle inte skada.

Kram Heléne L