fredag 18 oktober 2013

[Sponsrad video] Gör din egen hudkräm - ACO


Bild med tillstånd från ACO.

Jag tycker att det är mer viktigt än någonsin just nu att ta hand om sin hy. Med nu menar jag den kalla årstiden då huden blir torrare och det är viktigt att vårda sin kropp. Jag måste erkänna att jag är urusel på det, särskilt i renoverings/småbarns/egenföretagaretider men har lovat mig själv att ta hand om mig bättre på alla sätt och vis. Min viktminskning på nästan -18 kg är ett stort steg i den riktningen.

Riktigt bra hudvård är anpassade efter varje persons unika förutsättningar. Lika viktigt som bra hudvårdsprodukter är för hudens välmående är det hur man mår på insidan. I samarbete med ACO/Labbet har jag nu därför gjort min alldeles egna hudkräm baserad på mina känslor och min hudtyp.ACO/Labbet är ett digitalt hudvårdslaboratorium som nu har öppnat för att få fler att vårda sina känslor genom att skapa en personligt designad ansiktskräm. Häftigt eller hur! Man får följa allt från sammansättningen av ingredienserna, addera dina egna känslor till krämen såsom glädje, energi eller kanske harmoni till en färdig kräm med en unik design och ett skräddarsytt budskap. Du får också skriva din helt egna hälsning som trycks på baksidan av produkten. 

Det bidrar verkligen till en positiv känsla varje morgon att ha sin egen hudkräm på badrumshyllan! Fram till 3 november finns möjlighet att göra kräm i Labbet och varje vecka väljs 50 personer ut som får sin kräm hemskickad i brevlådan. Skapa din egen kräm på http://labbet.aconordic.se Lycka till och kom ihåg att vårda din hy och dina känslor nu i höst!

Detta inlägg är sponsrat och i samarbete med ACO.

 Mia

Inga kommentarer: