lördag 20 juli 2013

Jag ska måla hela världen lilla mamma







































Hej hopp, hoppas ni har en fin lördagkväll! Jag är precis hemkommen från huset där jag jobbat i två dagar. Det är ett evigt farande fram och tillbaka och jag längtar tillbaka direkt när jag kommer hem. Det är sååå härligt med större ytor, något alldeles eget som växer fram, en lagom stor trädgård, altan att fika på och ja, allt det där vi saknat.

Min största lott i huset är att måla. Och det känns nästan som att jag målar hela världen! I alla fall i massor. Kök, hallar, toalett, kommande gårdsbutik - ja, you name it!

Och jag målar och målar och målar så min högerarm börjar protestera. Men tänk vad lite vit färg kan göra för slutresultatet.. Här, vår tvättstuga där det inte fanns mer än några linor och en urgammal tvättmaskin i. Inga hyllor, inga bänkar, ingen ho och inte ens en vattenkran. Snacka om att starta om från ruta ett. Eftersom vi delar av tvättstugan till ett arbetsrum och tvättstuga så blir det enkelt just nu med det allra nödvändigaste medan piffet får vänta lite. Men vitt blir det i alla fall!

 Mia

5 kommentarer:

Mitt vita hem & Det vita drömhuset sa...

Än en gång, längtar tills vi också är igång! :-)
Ser ut att bli sååå fint! :-)

Kram Åse

dnyahuset sa...

Det kommer att bli så fint, säg det till armen så kanske den orkar jobba lite till!

Cattis sa...

Vit färg är så fint o kan göra underverk! Snyggt....

Kjamis Cattis

Photo by Maria sa...

Ja lite färg kan göra under =)

Måla lugnt..

Kram Mia

Annas skattkammare sa...

Visst är det underbart när man får greja i sitt alldeles egna hus, alla ytor och förvaring, trädgård och känslan av att "det här är mitt och jag kan göra vad jag vill". Kommer ihåg hur jag själv älskade den känslan (även om vi tog över sambons föräldrahem och därför fick acceptera ett och annat i början). Lycka till med målningen! Det har alltid varit min lott i huset med. :)
Kram Anna