måndag 24 juni 2013

Sommarklädd

Hej hopp, haft en fin midsommar? Vår har väl varit bra, sisådär med vädret men lugn och skön med sill, potatis och jordgubbar förstås!

Apropå väder så undrar jag var sommaren tog vägen? Det blåser och regnar om vartannat, i alla fall här på västkusten. Kanske det fina vädret är slut för i sommar eller i alla fall på ett tag? Brukar det inte vara så - vi hade ju fint till strax före midsommar och sedan blev det ruskigt..

Hursomhelst - jag köpte för några veckor sedan - medan det var riktigt varmt - ett par sköna svala långärmade tunikor till Filippa för att skydda mot solen. Båda kommer från Lindex och favoriten är den rosa, den vita var lite väl urringad egentligen utan knappar så jag sydde i några stygn (knappsömnad är inte min grej..). Och lite extra stora för att ha att växa i. Men mycket fina och sköna båda två!

Mia

2 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Idag har vi haft riktigt fint sommarväder och i morgon skall det vara hyfsat, sedan såg det blötare ut =( Men hoppas det kommer riktigt fint sommarväder snart som håller i sig..

Så fina tunikor till söta Filippa..

Kram Mia

Vår plats på jorden sa...

Fina! Hoppas på mer värme med andra ord ;)

/Emma