tisdag 4 juni 2013

En månad kvar!
1 juni fick familjen som bott i vårt hus nyckeln till sitt nya boende. As we speak håller de på att flytta ut och tömma sitt hus och om exakt en månad idag hämtar vi nyckeln och kör igång renovering! Badrummet ska, som ni kanske ser, rivas och göras om helt till vårt alldeles eget.

Det ska tapetseras, målas, rivas och byggas upp på nytt, slipa och lacka parkettgolv, byta golv (och hoppas på fint trägolv under plastmattorna), byta en ytterdörr, riva bort heltäckningsmatta från trappan och måla den vit, byta värmesystem, dela av den gigantiska tvättstugan (faktiskt!) och göra andra delen till ett arbetsrum. Bland annat. Så mycket som möjligt innan vi flyttar ut ur lägenheten.

Och mitt uppeialltihopa så ska det göras en fin gårdsbutik i garaget som använts som förråd i många år eftersom familjen innan oss inte haft bil. Köket ska rivas och veckan därpå kommer det nya köket som ska upp.

Ja, ni hör ju, fullt upp! Det är väl nu kanske som det är bäst att vila och samla krafter inför kommande tider.. Så gott det går här bland flyttlådorna! ;-)

Mia

4 kommentarer:

Kaffe och Mazarin sa...

Ska bli kul och följa renoveringen i nya huset.:)
Ha en skön dag! Kramiz..

Cecilia sa...

Så spännande!!Skall bli roligt att få följa er genom renoveringsresan :-)

johanna / Fru form o fix sa...

Jag förstår att tankarna snurrar kring allt vad renovering och annat fix heter. Spännande!

Jenny Borg sa...

I know the feeling! Jag har precis startat en blogg om vår flytt-till norra Bohuslän, precis som ni! Dnyahuset.blogspot.com