lördag 1 juni 2013

Badrum

Bilder från Ikea med tillstånd.


Idag har vi varit on the road jag och maken. Filippa lämnades hos sina farföräldrar en stund medan vi drog norrut upp i Bohuslän för att träffa en av våra hantverkare och beställa badrum. Inget märkvärdigt egentligen, vi valde enkelt vitt kvadratiskt kakel och en grå våtrumsmatta. Kvadratiskt dels för att vi haft det i våra lägenheter i många år och aldrig tröttnat = tidlöst samt att det passar huset så bra som byggdes på -60-talet. Klinkers i all ära men jag avskyr kalla golv och tycker det är skönt med varma golv främst för små barnafötter och att slippa flisor från glas och hack i klinkersen om man tappar något tungt.

Så har vi spikat badrumsinredning också. Badkaret är redan köpt (på rea/nedsatt pris dessutom, fantastiskt bra!) och förvaras på svärföräldrarnas gård några veckor till. Tvättställ och blandare har vi nu bestämt oss för så äntligen och ska inhandlas inom kort. Nyhet på Ikea är den vita kranen, tycker den är jättefin!

Mia


2 kommentarer:

Cissi - Lyckornas Hem o Trädgård sa...

Hejsan! Vi har precis renoverat båda våra badrum och alla hantverkare som varit här och tittat, och även de som gjorde jobbet har rått oss att gärna köpa IKEA's badrumsmöbler, men INTE blandare. De sa att det är ganska dålig kvalitét på dessa.
Men visst är den snygg! :-)

Hem och Lycka sa...

cissi- Tack för tipset om badrumsblandare. Vi kommer inte välja Ikeas även om den var snygg utan köpa genom vår hantverkare.