söndag 6 januari 2013

YttepytteminikalasNu när julen är över kommer nästa event. 2-årskalas! Min lilla prima ballerina blir hela 2 år i början av februari och dagarna går i rasande fart så nu gäller det att sätta fart och kolla vad som ska bakas.

Men - eftersom vi haft STORA kalas för Filippas dop, hennes 1-årskalas, makens 35-årskalas och mitt 35 de senaste kalasen blir det ett yttepytteminikalas denna gång. Stora kalas tar liksom lite på krafterna och lite på plånboken, vi bor ju litet och att hyra lokal som vi gjort de senaste gångerna kostar. Så även om det är roligt med stort är det ju faktiskt roligt med litet också! Tror dessutom att det är lite lugnare för en liten tjej som faktiskt inte riktigt vet vad det här med födelsedag innebär ännu.

Men nästa år, nästa år hoppas jag vi bor helt annorlunda och då blir kalaset förstås större!

♥ Mia

4 kommentarer:

Vecka - Vecka sa...

Vi har nog aldrig haft jätte stora kalas (15-20 pers) har varit helt tillräckligt! I år blir det äntligen dags för första barnkalaset då Max fyller 5 år!

Anne sa...

Helt rätt, vänta med de stora kalasen tills hon kommer ihåg dem..!!!

Kram

dianasdrömmar sa...

Vi lejer bort kalaset i år för den blivande 6 åringen :) kram Diana

Johanna / Fru form o fix sa...

Vi har också ett kalas i februari, för snart-6-åringen. Misstänker att det blir något slags temakalas för kompisarna. Förra året var de superhjältar :-)