måndag 3 december 2012

Jul på Ikea


Bilder med tillstånd från Ikea

Ikea lockar med att ha kvällsöppet varje torsdag fram till jul till kl. 21 och jag funderar lite på att ta lite egentid och låta maken ensam natta Filippa vilket inte är särskilt ofta.

Kika lite på julsaker, handla lite servetter och ljus och kanske sjunka ned i en soffa eller två och fundera på vilket som får bli nästa. Tråna efter ny soffa alltså!

♥ Mia

4 kommentarer:

Johanna / Fru form o fix sa...

Säkert skönt att gå senare på kvällen, det är förmodligen lugnare då. Ingen dum idé!

Jessica sa...

Win, win, win! Gör det, något hela familjen vinner på i längden. :)

Photo by Maria sa...

Var på IKEA i Älmhult häromdagen och trånade efter soffa.. Finns ett par jag kan tänka mig, men vi väntar på att ett par rum skall bli lediga först så vi även kan ha den gamla soffan =)

Ha en fortsatt fin måndagskväll..

Kram Mia

Anne sa...

Visst är det skönt att strosa på Ikea i lugn och ro på kvällen, jag brukar åka dit på söndagkvällarna och strosa, nästan inget folk alls då.

Här om dagen åkte jag dock till Stinas butik och inhandlade lite julrent...doftande apelsin&kanel... Jag berömde även Ellis Corner som jag tycker är så himla trevlig. Du/ni har verkligen lyckats där. Man känner ett lugn när man "kliver in" där, det rasar liksom inte grejer över en utan man kan kika på alla saker i lugn och ro..

Kram Anne