söndag 21 oktober 2012

Söndagsbilden - LYXVi har ju fått ett nygammalt sovrum efter att Filippa flyttade in till eget rum. Och med det fick vi in arbetsrummet i sovrummet. Inte optimalt, det är inget jag egentligen rekommenderar, men absolut värt det för att få sova i varsina rum. Lätt! Och faktum är att det finns inget lyxigare än att gå och lägga sig i sin sköna säng i eget rum och sova för oss själva igen efter en tid med en liten småtting som reagerar så fort man andas. Helt underbart!

Sovrumsdelen blev mindre, vi tappade våra sängbord och jag letar efter ett yttepyttemini-sängbord att sätta fast på väggen vid min sida, maken får klara sig utan. Nya gardiner ska inhandlas, de svartbruna gardiner och rullgardiner som behövdes för att få det tillräckligt mörkt för unga fröken som krävde beckmörkt sovrum behövs inte längre. Våra persienner, som vi hade tidigare som vi sparat, ska tillbaka upp istället och så nåt mer upp på väggen över sängen. Ytterkrukor ska köpas, nu har vi blommor igen i fönstren! Rummet ska få lite mer ljus.

Ja, ni hör ju, det är still going här hemma, liksom barnkammaren som ännu inte är helt klar heller. Men med gallsten i magområdet finns inte orken utan får istället spåna vidare så länge!

Fler som har roliga projekt på gång?

 Mia

3 kommentarer:

Två systrar sa...

Förstår känslan, men det blir desto mysigare när man väl hämtar småttingarna på morgonen, om man ftt sova och längta efter dem en natt! :-) Gallsten låter inte bra! Hoppas den försvinner snart! Kram C

Johanna / Fru form o fix sa...

Ja, vi ska snart flytta lilla A till eget rum och därmed få tillbaka vårt eget rum som det såg ut innan. Men inte riktigt än ;-)

Thanh Le sa...

Beautiful colors
I like this style

--------------------------------
welcome to my blog
http://www.homedesign9.com/
Interior Decorating, Home Design, Room Ideas