fredag 26 oktober 2012

Kronfönster
Alla bilder med tillstånd från Kronfönster

Som ni vet så letar vår lilla familj efter ett nytt boende. Vi har ingen brådska, vi har det väl egentligen bra som vi har det men vi har också egentligen vuxit ur vår lilla trea. Vi bor ju trots allt inte bara tre här utan även två företag.

Och med det öppnas nya dörrar, nya val ska göras. Ett helt nytt boende på ett helt nytt sätt som vi inte är vana vid. Än har vi inte kommit dit men det kan gå fort, hittar vi huset med stort H så kan det gå snabbare än man kan tro.
Självklart kan det också bli så att det istället för att köpa hus blir till att bygga hus. Och med det öppnas ännu fler dörrar, rent bokstavligt talat. Också helt nya val vi inte är vana vid.

Något jag tycker är så vackert är att bevara och anpassa. Att ett gammalt hus får behålla sin gamla stil med gammaldags fönster i  nyproduktion och inte förstöra dess utseende. Eller att bygga nytt i gammal stil, ja - ni vet ju, jag har ju en förkärlek för vackert och gammalt!
Kronfönster är ett svenskt familjeföretag som har egen tillverkning av fönster, dörrar och isolerade uterum. De tillverkar själva och levererar utan mellanhänder - ett personligt bemötande, sånt gillar jag! Dessutom kan de hjälpa dig med designen så det passar dig! En länk jag lägger i min mapp för kommande tider.

Beställ via webbshoppen, räkna fram själv eller begär offert på mått som passar just ditt boende. Snygg produktion som levereras hela vägen hem till dig!

♥ Mia

4 kommentarer:

Jane, Lyckliga Hem sa...

Vilka drömfönster, speciellt förtjust i dem på första bilden.
Spännande att hålla utkik efter drömhuset:)

Ha en härlig fredag!

Photo by Maria sa...

Ja mycket att välja på finns.. Vi bor ju i ett hus från -36, en del var gjort men en hel del kvar.. man får ta lite i taget, allt kostar ju en hel massa.. =(

Ha en fortsatt bra fredag..

Kram Mia

Nina i Vinglagården sa...

Tro mig, det går fort. Det bara händer - så där plötsligt - huset bara skriker efter er.

Lycka till och trevlig fredag!

Hanna sa...

Ha en fin helg.
kram
Hanna