måndag 17 september 2012

Granit öppnar nätbutik och ommöblering här hemma
Bilder med tillstånd från Granit

Här vankas det ett stort stort projekt härhemma. Filippa ska få eget rum! Vi får tillbaka vårt eget men ska göra plats för skrivbord och arbetshörna i sovrummet medan Ellis Corners paketering delvis får husera i förrådet (som i sin tur ska röjas rejält i och göras plats). Det sistnämnda är väl inte så kul kanske men är i princip den enda nackdelen och fördelarna överväger helt klart!

Så ni kan ju tänka er hur det kommer bli framöver. Röjas röjas, slängas slängas och - hmm, en del kommer skickas vidare till svärföräldrar och mina föräldrar för vidare förvaring till nästa boende. Inte så dumt att röja inför kommande flytt heller, allt som kan göras i förtid är väl bra.

Kan kanske tyckas vara onödigt när vi letar nytt hus men är man så duktig som Filippa är (peppar peppar) med att sova numera, är stora tjejen och blir störd av sin mamma och pappa som tydligen väsnas i sömnen (Martin alltså för vi tjejer snarkar väl inte??) så är det tajm!

Och med det krävs det extra smart arbetsrumsförvaring på litet utrymme. Snyggaste förvaringen har Granit och ni har väl inte missat att de öppnar nätbutik i november?


 Mia

6 kommentarer:

Hanna sa...

Fin förvaring.
kram
Hanna

Fru Westman sa...

Äntligen webbutik hos Granit!! Tack för tipset! :)

Beas sa...

Jag som precis köpte en mappförvaring i papper, inte alls lika snygg, med knäppe och fackindelningar A-Ö på Netto, bara för att jag ledsnat på att inte ha något ALLS för de där olika "viktiga" pappren som annars bara ligger där.

Det bara måste bli en vit låda istället för att ha som "familjestation".
Tack för tipset, visste inte att de hade sådana. Synd att det är lååångt till närmaste Granit, men så är det ju bra att de öppnar webshop istället.

Kram Bea

Aquilejans sa...

Vad roligt att Granit ska öppna webbutik!

Photo by Maria sa...

Nä så klart att vi tjejer inte snarkar ;)
Vad kul för stora tjejen att få eget rum och så slippa bli störd av det där oväsendet om nätterna =)

Det har jag missat att Granit skall få webbutik, det gillas.. Har ju ingen Granitbutik i närheten så en webbutik passar ju bra =)

Kram Mia

Lilla gårdshuset sa...

Wohoo för att Granit öppnar nätbutik. Tack snälla för tipset.

Kramis/Heléne