lördag 11 augusti 2012

Vita trägolv

Bild med tillstånd från Alvhem

Nåt jag hemskt hemskt gärna skulle vilja se i nästkommande hem (sorry om jag tjatar om nytt hem hela tiden men det kretsar hela tiden i huvet också..) är trägolv, hemskt hemskt gärna vita. Att man kan gå igång på nåt sånt är ju lite fånigt men så har jag aldrig bott i ett hem där jag fått bestämma den fasta inredningen själv heller. Rätt underskattat faktiskt! Tror jag talar för oss alla som bor i hyresrätt.. Eller?

♥ Mia

7 kommentarer:

Aquilejans sa...

Jättesnyggt med vitt golv:)
Kram Malena

Vecka - Vecka sa...

Det är fint med vita golv, det var också min dröm. Och då vi hittade trägolv i köket så målade vi. Lite för fort.. Vilket har resulterat i att vi nu har ett vitt (okej, grått för det mesta..) golv med grågröna prickar.. Så därför behandlade vi golven i vardagsrummet med oljevax med vitt pigment istället. Ger också lite varmare känsla.
Men fint är det, bara man orkar städa ;-)

Hemmet i Vitt sa...

Så sant som de är sagt!! Vi bor också i hyres lägenhet och det år sååå ttråkigt när man inte kan göra om och inreda som man själv skulle vela ha det :/

Kramar

FlickornaLundgren sa...

Jadu, vita trägolv är onekligen supersnyggt! Drömmer om det jag med :)

Trevig blogg!
/Anna

Hanna sa...

Visst är det härligt med vita golv. Hos oss så är vardagsrumsgolvet , trappan och golvet i övre hallen vitmålade. Sovrummet ska så småningom också få vitt golv.
Köket är vitkalkat, men inte riktigt så vitt som jag tänkt mej så det får vi nog göra om.
På nedre våningen är det laminatgolv i Rustik kastanj.

Kram på dej

Ida Margaux sa...

Gud vad snyggt. Älskar det vita siom bryts av med turkosa saker.Tack för en inspirerande blogg!! kika gärna in hos mig på
www.ida-margaux.blogspot.com

Gabriella sa...

Underbart med vitt trägolv, det är min dröm med! Trist att inte kunna bestämma allt när man bor i hyresrätt ja, känner igen det=)