tisdag 21 augusti 2012

Sommaren lider mot sitt slut

Vet att ni inte vill höra det men nu lider ju faktiskt sommaren mot sitt slut! Det är redan slutet av augusti och på nåt vis känns det som denna sommar har gått fortare än tidigare. Varför vet jag inte, den kanske regnade bort?

Lite småpyssel har det blivit, inte så vansinnigt mycket nytt har hänt men snälla pappa har hjälpt mig med plattläggning och så har vi fått lite mer jordgubbar i år. Det sistnämnda saknar jag väldigt redan - finns det nåt lyxigare än egna solvarma jordgubbar?

♥ Mia


4 kommentarer:

Casa of Mia sa...

Ja tänk vad fort en sommar går, även om den är lång! Nu får vi se fram emot hösten och hoppas att den blir riktigt fin, kram

Johanna Stålros sa...

Ja så är det minsann- sorgligt nog, tycker sommaren är alldeles föööör kort;( Kramar

Jenny sa...

Hej Mia!
Ja nu känns det som vi börjar gå mot höst..fast lite mysigt är det ändå, iaf september och oktober med sina vackra färger på träden:)

Du förresten, såg ett sånt fint hus på Hemnet och kom att tänka på dig. Det ligger i Säve, är det i närheten av där ni bor? Ett stort gammalt trähus;)

Kraam Jenny

Gabriella sa...

Ja sommaren har gått på tok för snabbt, känner lite snopet! Tur att hösten är min favoritårstid ändå=) Så härligt med egna jordgubbar, underbart!