måndag 25 juni 2012

Midsommar


 

Borta bra men hemma bäst! Några dagar spenderades hos Filippas mormor och morfar och väl hemkomna är det förstås skönt att vara hemma igen även om det alltid är mysigt att komma bort. Men det där pangvädret blev det ju inte, vackert soligt men huu så blåsigt! Midsommarafton fick vi äta inne!Och idag - 12 grader och ihållande spöregn. Vi har tagit oss en kall promenix jag och Filippa trots det. Nån som hade det där ultimata midsommarvädret man vill ha?


 Mia

6 kommentarer:

Hanna sa...

Så fina midsommarbilder.
kram
hanna

FruFly★Heidi sa...

Så stemningsfulle fotos! Her er det også varierende vær om dagen, den ene dagen over 20 grader og den andre 12 grader og regn. Skandinavisk sommer...:-) Ønsker deg fine og gode sommeruker! Klem fra Heidi

Lantligt i smultronbacken sa...

Det verkar som att stora delar av landet hade blåsigt och regn på midsommar, här kunde inte vädret vara bättre. Man ska väl ha tur nån gång.

Kram Teres

Iris sa...

Vi satt ute i svärföräldrarnas trädgård i partytält, och det ösregnade fram till kl 18 och så blev det strålande solsken :) Helt okej midsommarväder faktiskt, det hör ju nästan till att det ska regna lite :)

kram /iris

Johanna Stålros sa...

Så fina bilder! Hoppas allt är bra. Kram

Anonym sa...

I Skellefteå var det strålande solsken hela dagen, det blåste lite men det var verkligen toppenväder! Även midsommardagen bjöd på sol o värme! Idag har det däremot regnat en hel del, känns inte som den riktiga sommaren har börjat än! Jenny