måndag 7 maj 2012

Råskog

Bild med tillstånd från Ikea.
Jag brukar inte direkt fastna för färger i inredningen utan håller mig helst till vitt, brunt, grått och svart. Men föll rejält när jag såg denna rullvagn, får nån retrokänsla för den gröna färgen. Skulle platsa både i kök, badrum, arbetsrum och kommande gårdsbutik. Anar dock att jag ändå skulle köpa den grå (och inte den gröna) vagnen om den skulle få följa med hem från Ikea.. ♥ Mia 

5 kommentarer:

miolann sa...

Jag såg samma vagn förra gången jag var dår och min känsla var direkt: den där måste jag få! När vi renoverar badrummet köper jag den säkert.

Spets och Silver sa...

Håller med dig. Visst är denna gröna vagn underbar, men inte hemma hos mig.

Ha en bra dag!

Kram Nette

Photo by Maria sa...

Denna skulle jag vilja ha men jag varken vet vart jag skulle ha den eller vad jag skulle ha i den.. kanske i badrummet till alla olika schampon och tvål vi alla 6 har här hemma.. hmm.. Tåls att tänkas på det där =)

Kram Mia

Bruno och Mig sa...

Väldigt fin vagn. Det kan vara väldigt roligt med accentfärger om man vågar. Men ofta hänfaller jag till det trygga, vita och vackra.

Kramar

L

Fint som snus sa...

Ja vilken skön färg! Och formen är inte så dum den heller. Jag fastnar annars också mest för svart, vitt, brunt och grått. Inte så konstigt - de är ju säkra kort!