söndag 15 april 2012

Hästens


Pressbild med tillstånd från Hästens/Star PR Group

Har ni en skön helg? Jag och Filippa har spenderat några dagar hos mina föräldrar som tagit nätterna till och med så såhär utvilad har jag inte varit sedan innan jag blev gravid. Underbart och välbehövligt! Men jag tror att Filippas morföräldrar kommer sova väldigt gott nu när vi åker hem igen, hihi..

Och apropå att sova - kan man sova bättre än i Hästens? Förmodligen inte, den ser ju underbar ut och en trött småbarnsmamma skulle nästan kunna göra vad som helst för att få en sådan. Nytt från Hästens är en ny dunkollektion och ny sängkollektion.

"Hästens sängar är en naturlig upplevelse i nordisk lyx. Med handgjord tillverkning i Sverige sedan 1852, gjorda av bomull, lin, ull och tagel, skämmer Hästens bort sina kunder med extraordinär komfort och sömn i ett hälsosamt och skönt klimat. Sängarna är av naturligt material för att luften skall cirkulera och ge en maximal upplevelse."

Mia

2 kommentarer:

Malena sa...

Underbar lyxsäng:)
Kram

Photo by Maria sa...

Sambons sida i vår dubbelsäng är en Hästens, min en billig variant från IKEA.. Jag snor åt mig hans sida de få nätter han inte är hemma och jo jag sover rätt bra där ;)
Fast den säng jag sover bäst i i hela huset är min dotters säng, det är den jag köpte till mig när jag och barnen flyttade till lägenhet för några år sedan, en av de dyrare varianterna på IKEA, rent ljuvlig och jag sover bättre i den än i sambons Hästens =)

Ha en fin fortsatt söndag..

Kram Mia