fredag 30 mars 2012

Boktips!Filippa älskar att bläddra och titta i böcker så när jag fann dessa blev jag riktigt glad. De klassiska barnvisorna. Söta, små, behändiga i formatet och lätta att ta med i bilen eller på resande fot. Och så kan man sjunga till förstås - Imse vimse spindel, En sockerbagare, Ekorrn satt i granen och många fler visor i bokform.

Fina presenttips dessutom!


Och ikväll - Let's dance på fyran och The Good Wife i sjuan!

♥ Mia

6 kommentarer:

Fynda och Fixa sa...

Lillkillen (2,5 år) fick "Var bor du lilla råtta?" i present när lillasyster döptes. Så söta och behändiga som du skriver.

Men när vi sjungit färdigt den så sa han direkt: "Den va INTE bja!"

Ska nog komplettera med några fler favoriter som han känner igen bättre, och fortsätta öva på denna :)

Mikael sa...

Hej alla modekunniga! Det finns ett modeforum - forum.modekampanj.com som skulle behöva lite hjälp från modekunniga och modeintresserade personer, så att vi alla kan få en bra modeportal där man kan få svar på sina frågor. Jag blir väldigt glad ifall ni som läser detta har lust att ta en titt. Självklart kan man skriva om sin blogg eller hemsida. Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Ni kan alltid mobba mig för mitt försök att göra en video http://www.youtube.com/watch?v=1I5dOVSo_AE , musiken är iallafall bra tycker jag. Facebook grupp finns på adress www.facebook.com/modekampanj och twitter på @modekampanj. Tack för att ni tar er tid att kolla på detta.

Hanna sa...

Ha en fin helg!
Kram
Hanna

Helena - ullvi32 sa...

Bra tips, jag brukar fynda en massa bra och fina barnböcker på loppisar. Och böcker i mindre format är som du säger lättare att packa med sig osv.
Trevlig helg!

Villa Björkenäs Backen sa...

God natt !

Mysigt med sagostunderb:)
En härlig stund tillsammans ;)

Ha en fin helg ! Kram

flisan sa...

Vi har varenda bok i den serien, barnen älskar den, nu sjunger 4 åringen för sin lillasyster som är 9 mån:)