måndag 20 februari 2012

LoppissugJag är riktigt loppissugen men har inte kommit iväg på riktigt länge, sovmornar och familjemys har helt enkelt gått före. Särskilt sovmornar, ni som också är mammor och pappor vet väl precis hur det är..

Det vore hemskt skoj om man lyckades komma över de där riktigt roliga fynden, hitta en gammal skärbräda eller nåt riktigt fint. Har ni gjort några loppisfynd ni är extra glada för?

♥ Mia

8 kommentarer:

Emmas hvite borg sa...

Vil på loppis i Sverige! Dere er gode på loppiser, her i Norge er det elendig og kun loppis på skoler og sånn. Da drukner man jo i mennesker :) Fant en gammel pastellgrønn vekt til 25 kr og mini diskstell i tre til 5 kr i høst, det er vel det eneste! Klem Anette

en smula vitt sa...

Hej Mia!
Helt rätt att ta vara på de tillfällen som ges att sova ut.

Angående loppisfynd hittade jag senast ett fult litet soffbord som numera är svartmålat, samt två svarvade träljusstakar. Även de är nu svarta. (kan beskådas på min blogg)
Det bästa fyndet är nog ändå min sockerlåda som jag FICK till skänks. Jätteglad för den.

Ha en bra dag!
Kram Petra/

Fynda och Fixa sa...

Tänk att man kan bli så glad över en gammal sak som någon annan inte vill ha :)

Det är ju nästan den där känslan att man "lurar av" någon en sak när de säljer det perfekta fyndet alldeles för billigt.

Svårt att hitta riktigt bra loppisar här i trakten, så jag prioriterar nog de sällsynta sovmornarna tills vår- och sommarloppisarna drar igång.

Julia sa...

Oj, var nog hundra år sedan jag var på loppis. Vill mig minnas att det måste varit någongång när jag var barn :-) men det är minsann lite spännande med loppis, iallafall tyckte jag de som liten.

Själv är jag på jakt efter en gammal lampskärm :) dags att ge sig iväg på loppis kanske....

mitt liv som jag sa...

Jag är jättedålig på att gå på loppisar, men tänker ofta att jag ska åka iväg på en loppisrunda men så dyker det upp något annat. Och sovmorgnar förstår jag mycket väl att du prioriterar :)! Må så gott! Kram Jennifer

Lisa sa...

Hej min vän..Ja är med loppissugen men får nog stoppa upp lite har för mycket på G och för lite plats, hahahaha. Önskar dig en underbar vecka och att hittar nån loppis...

Kram Lisa

Jes/Vita villa vila sa...

Hej Mia,

Visst är det så, sovmorgon krockar gärna med lördagsloppisen :). Dock kom jag iväg förra helgen och hittade något jag blev väldigt glad för. Nämligen en vintage brudklänning. Har planer för den nämligen. Och då är det inte giftermål. På riktigt. Fniss.

Hoppas du får till en tur snart!

Kram Jes

Anonym sa...

Ja ett av alla bord jag köpt :) Det är riktigt gammalt så det finns inte en enda skruv, bara spikar och träkilar, det har vackra svarvade ben (stora "kulor") och var målat i femtioelva lager med färg... Nu står det i mammas garage, vitmålat, och väntar på en plats i det där huset på landet jag drömmer om :)