måndag 2 januari 2012

Nu åker julen ut!
Sådärja, julen är slut och ett nytt år har vi påbörjat så nu åker julen ut. Lite fånigt vemodigt varje år, kan inte rå för det. Det blir liksom lite tomt och jag vet inte vad jag ska fylla tomheten med! Nån som känner igen sig?

Mia

5 kommentarer:

Marita sa...

Jag började plocka bort julen i går. Nu har jag granen, adventsstjärnorna och alla slingor kvar.... maken tycker de kan få sitta lite till, men jag är tveksam. Känner jag mig själv rätt åker de idag nu när jag endå har semester och han jobbar!! Tomrumet som blir kan jag tycka är ganska skönt, det jag saknar är ljuset från stjärnorna och alla slingor vi har hängt lite här och där i år. Tror jag får göra ett besök i lampaffären och se om jag kan hitta lite fina lampor att ställa lite här och där....
Ha en bra fortsättning på året och definitivt ett roligare mammaår i år! Du har allt haft lite otur du. Kram, Marita

Ingela la la sa...

Det är samma här.. idag ska den bort! Jag får alltid ett stort behöv att åka till Ikea när jag plockar bort julen. Nu finns ju palts för en massa annat ;)

Kram och God Fortsättning

Anette sa...

Jeg syntes det er herlig å rense bort julen :) får litt luft under vingene og plukker frem litt pasteller, det gjør meg så glad ;) Håper dere får et fantastisk 2012 med deres nydelige pike!

Klem Anette

Sofia sa...

Känner igen mig massor... Så därför får julen vara kvar ett tag till är hemma. Måste fundera ut vad för färger jag vill ha här hemma till våren!

// sofia

Teres sa...

Känner igen den där tomheten som uppstår. Brukar fylla den med massa färg och massvis med tulpaner i alla möjliga färger.

Sedan går det ett par veckor och jag tröttnar på all färg och återgår till det vita, lite lugnare färgskalan och köper enbart vita tulpaner.

Gott nytt år! / Teres