måndag 23 januari 2012

How to kiss a frog


Bild med tillstånd från Oii design.

Jag har små favoriter både när det gäller mig själv och för de små, däribland svenska märket How to kiss a frog (underbart namn förresten!). Ljuvliga små söta tunikor och kjolar, ser fram emot att få klä Filippa sött framöver!

Finns bland annat på Oii barnkläder, tipselitipsar och påminner om att det fortfarande är rea i butikerna och snart är det ju löning!

Har ni några favvisar?

♥ Mia

4 kommentarer:

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Jag gillar de, för mig, nya fina barnmärkena, men mina killar är ju stora nu, så de passar inte riktigt.
PoP var favorit när de var små.

Den äldste blir ju 18 i år och handlar mest på MQ, HM eller Jack & Jones.

Min yngste som blir 11, är lite "Skate-ig" och handlar helst på WeSc eller Stadium. Sen gillar han de nätbutiker som har märken som Sweet, Dragon och Neff. Tex yunkyard.se. Han handlar också en hel del på HM.

Men How to kiss a frog, och Pomp de Luxe bla, är märken som jag kikar närmare på ändå, eftersom jag har ett självutnämnt uppdrag att skämma bort min brorsdotter som föddes 8:e december:)

Kram Susanne

Madicken sa...

Jag säger bara POMP DE LUX!!!! Min absoluta favorit till både killar och tjejer och dessutom ett bra pris!

Jag satt förresten nyligen och kollade vilka som lade inlägg hos mig när min blogg var alldeles ny, i maj 2007 och du var ju faktiskt en av de första att kommentera på min blogg! Var du också på Familjeliv-sajten och pratade lantlig inredning då i början???...

Det är kul att se att många av oss finns kvar och bloggar än idag!

Jättekramen till dig!

jessica sa...

fin bild

Emmas hvite borg sa...

Mine favoritter er POP, Mini A Ture og Petit Bateau ;) Men det er jo så utrolig mye fint til de aller minste. Verre når de vokser til syntes jeg :) Klem Anette