lördag 5 november 2011

Macarons

Hett är ju tydligen macarons och efter allt prat och skriverier om dessa söta små bakverk så kände jag att det var dags att testa. Inte alls dumt, sprött och gott helt enkelt! Äts lite med andakt med tanke på priset men helt klart mycket gott!

För dig som också vill smaka finns det till och med att klicka hem på nätet!

Mia

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar macarons och köper alltid från Ladurée i Paris när jag är där. Tycker att de har de allra bästa men de jag har testat härhemma har varit ok också. Funderar på om jag någon gång skall våga mig på att baka själv... Kram LPW

Kristina sa...

Jag trodde att jag var den enda som inte smakat dessa små bakverk så i förgår slog jag till och köpte hem en påse med olika smaker. Helt ovetenskapligt enades vi om att den med chokladsmak var godast och den med jordgubb var den utseendemässigt finaste.

Dina ser jättegoda ut!
Kristina

Sara sa...

Gott med macarons! Och kul men lite pilligt att baka själv :-)

Inredningsfrun sa...

Ååååå fina Maria! Om du har vägarna förbi the Island någon gång så lovar jag att bjuda dig på macarons från himmelriket. Har en vän som bakar de bästa ever!!!

Nu ska jag in och kika på dina zinkhus i webb-butiken. Är sugen på ett stooort sådant nu till jul :). Det lilla vi har gillar W att köra in sina racerbilar i :D.

KRAM

mammaxtre sa...

Jag har fortfarand einte avnjutit dessa. Måste nog slå till snart :-)

Ha en fin söndag

frida sa...

Dom ser jätte fina ut. Var dom svåra att göra? Har läst att dom ska vara lite luriga