måndag 17 oktober 2011

Odd Molly
Tror jag missade att visa min vår/sommar/tidig-höstjacka jag köpte på Freeport sent i vår eller om det var tidigt i somras. En jacka jag nu är på vippen att hänga undan för säsongen men velar fortfarande mellan och denna beroende på väder, vind och värme för dagen. Svår tid nu innan det blir riktigt kallt! Vinterjackan borde jag nog byta ut, jag får inte upp dragkedjan utan makens hjälp..

Mia

9 kommentarer:

Anonym sa...

Underbar! Beroende på värme varierar jag mellan vinterjackan från Odd Molly och höstjackan från Bondelid men snart får OM jobba på heltid. Några veckor...innan fästmannens Peak får ta vid :) Så om du vill ha en lite varmare OM i vinter så kan jag varmt (hihi) rekommendera Overcast coat!

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Odd Molly har så sagolikt vackra kläder. De här jackorna är inget undantag! Lovley:)

Jag äger dock inte ett enda litet plagg...tycks aldrig unna mig att köpa (när jag väl hittar en storlek som jag får på mig..hehe...) ens när de är på rea.

Men den här vintern kanske blir tiden när jag äntligen tar mig i kragen och kostar på mig den där OM drömtunikan...!

Kram Susanne

my white mess sa...

Den är väldigt fin!! I dag satte jag på vinteroverallen på lilla Ingrid när vi åkte till dagis. Jag är så frusen, så jag kör lager på lager. Får du plats med en tjock gosig tröja eller kofta under OM jackan så kör med det.
Puss och kram
Malin

Coolaannna sa...

Jag älskar Odd Molly men skulle behöva en storlek större :( Istället får jag förse döttrarna med de kläder som inte alltid passar :)

Snyggt men attans dyrt!!

Kram Anna

:*"*:♥Christina♥:*"*: sa...

Åhh, den är så fin! Har en likadan hemma ;-)
KRAMAR

Johanna Stålros sa...

Så himla fin...med en varm tröja under och en rejäl sjal så kan du väl använda den ett tag till;) Kram Johanna

Noamaja sa...

Ja där har du något att vela mellan;-) Filippa är fantastiskt gullig. Visst går tiden fort, har tre vagnar till salu nu:-( lite vemodigt...

Ha det gott i höstkylan,
kram,
A

Lyckoslanten sa...

Den där skulle jag gärna äga! ♥

mammaxtre sa...

Vid växling av årstiderna är det vissa adgar svårt att veta hur man ska klä sig. Jackan se fin ut.

Ha en fin tisdag