torsdag 8 september 2011

Pernillas jul


Pressbild med tillstånd från Semic.

Nä, jag vet, det är långt till jul men det går ju att längta bara liiite liiite ändå ibland kanske? Eller i alla fall planera för att köpa Pernilla Wahlgrens fina bok Pernillas jul som släpps 16 november. För ni såg väl hennes program i tv i julas? Christmas feeling alla gånger! Och sedan ska jag inte sticka under stol med att jag gillar att kika in hemma hos andra.. ;-)

"Måttfullhet har ju liksom aldrig varit min grej. Den som sa lagom är bäst har aldrig varit hemma hos familjen Wahlgren på julafton. Jag ser den här boken som en hyllning till julen! Och så vill jag slå ett slag för att det faktiskt är tillåtet att fira jul på sitt eget sätt. Det finns inga måsten. Morfars senap gör man för att man gillar den, och har man tröttnat på julköttbullar med kryddpeppar kan man hitta på nya med feta och soltorkad tomat i."

Jepp, ytterligare en bok till jag nog kommer införskaffa i höst. Två andra böcker är denna och ett måste är förstås denna. Gör som jag, förboka!

Mia

7 kommentarer:

Hemmet i Vitt sa...

Du är verkligen inte ensam om att längta till julen :) Här hemma smyygstartar vi julstöket lite redan nu i helgen.. De ska sys nya kuddfodral till soffan och en ny julduk till köket.

Man får längta! Julen är ju så mysig!!

Kickan Style sa...

Oj Läckbergs nyaste, den bara måste man ha! Visste inte att Pernilla Wahlgren skulle ge ut en bok, kanske man borde titta på den lite närmare :)

Ha en fin dag!
Kristina

Anneli sa...

Tack för boktipsen!

Julen är väl den högtiden då man verkligen ska ta ut svängarna och frossa i allt.

Kram Anneli.

Att vara någons fru sa...

Inte alls särskilt långt! 106 dagar bara. Går på nolltid :)

Coolaannna sa...

Har också en grym längtan till jul..alltid så här års går jag igenom alla mina julsaker så jag vet vad som ska köpas till...min make bara hatar det!!!

Pernillas bok ser mysig ut och jag hade ingen aning om att hon ska släppa en. Hoppas både hon och Leila kommer till bokmässan men böckerna släpps ju inte förrän efter.

Kram Anna

Nattmia sa...

Lite smått längtan till jul har ju jag med eller iaf till 1:a advent då alla ljusstakar och stjärnor skall fram.. Tiden går ju fort dit med så bäst att börja småplanera inköp och så..
Pernillas Jul är nog en bok jag med kan tänka mig tack för tipset..

Kram Mia

Vardagstugg sa...

Den boken såg julig och trevlig ut! Ska jag lägga på minnet!

Visst finns det en liten längtan till jul, speciellt då det är grått och trist ute. Men vips säger det och plötsligt är det december!

Annelie