lördag 17 september 2011

Howard, I ♥ you


Bildkollage med bilder med tillstånd från Länna möbler.

Det pågår en tävling inne hos Petra där man kan vinna Mateus porslin för 5000 kr och jag tänkte testa lyckan. Villkoret är att man ska visa upp sin absoluta favoritprodukt från fina butiken Länna möbler och det är inte så svårt.

En 3-sits Howardssoffa i vitt står högt på önskelistan! Såpass högt att det är ouppnåligt eftersom vi vare sig har råd, plats eller möjlighet med en liten 7-månaders tjej just nu. Och snyggare soffa finns bara inte, så enkelt är det. Soffan med stort S. Howard, å Howard,
snyggare karl finns nog inte! ;-)

Pengarna skulle vara underbart att kunna få ge till Filippa med en komplett servis från Mateus till ettårsdagen i februari, nåt vi inte skulle ha råd med annars utan bara skulle kunna drömma om!
Tänk att få ge sin stora kärlek ♥ den härliga starten till sitt framtida vuxna liv!Om du också vill tävla gör du det här.

♥ Mia


3 kommentarer:

Anette Willemine sa...

Å, ja jeg kan godt forstå at du har en Howard øverst på ønskelisten! De er virkelig vakre!

Ønsker deg en glad helg!Anette Willemine

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Ja en Howard är en dröm! Vi måste dock ha en större soffa än så. Någon typ av divansoffa blir det nog här vad det lider, men i stugan skulle jag älska en Howard i brunt slitet skinn..Skulle bli pricken över i:)

Kram Susanne

Charlotta ♥ ohlovely.se sa...

Åh... jag drömmer också om en Howard soffa. I mörkgrå/svart.

Får fortsätta drömma lite till. Måste sälja den gamla soffan först som just nu ligger ute på blocket. :)

Önskar dig all lycka i tävlingen!
/C.