torsdag 16 juni 2011

BlingblingLite sugen på en likadan necessär till mig själv som vi köpte till Filippas alla attaraljer som behövs ta med på våra trippar till mormor och morfar. Kanske lite väl fin till en liten bebis men kunde inte låta bli, visst är den fin?

Om den mot förmodan skulle hålla till hennes tonår/vuxna år så är den ju fin att ha som aftonväska/ut på stan, inte sant?

Mia

8 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Ja den är verkligen fin och varför inte det finaste till en söt liten bebis :)

Nu har jag skickat min beställning! Så roligt! Det finns ju så mycket fint, skulle kunna beställa i princip allt.

Kram Josefin

Anonym sa...

Gud så söt! Vill också ha :) Har en rosa-guldig sak till det lilla smink jag äger men den här var tusen ggr finare! Klar Filippa ska ha bling-bling!
Och jo...tyvärr var det precis det du skrev som hänt...igen. Orkar snart inte klättra upp ur det svarta hålet fler gånger :(

Kramar!

jennys dockhus sa...

den är jättefin, har tittat på en likadan själv :)

Mamma C sa...

Den var verkligen jättfin.
Kram Mamma C

Marléne sa...

Jättegullig! Gissa att den är från IEMS!? Jag heter Marléne, och jag har läst din blogg under några månader. Gillar din blogg riktigt mycket! Jag bor i Lilleby, var och handla på ICA MAXI idag, kan jag har sett dig idag? Det var en som var så lik dig, vågade inte säga något...

Marléne i Torslanda

Stinas butik sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Hem och Lycka sa...

Tack Marléne! Kul att vi bor så nära! Nej, jag har inte varit på Maxi idag, Filippa är lite skrikig i vagnen numera att det blir kortkorta promenader för tillfället. Så det var nog tur att du inte gick fram ;-)

Mia

Hem och Lycka sa...

Necessären kommer förresten från www.lillatussilago.se men kanske är av samma märke, har inte varit inne på Iems på ett tag.