torsdag 28 april 2011

Träna mageMagträning har varit hatobjekt nummer ett för Filippa, usch och fy vad hemskt hon tyckt det varit och givit hals efter bara några sekunder på mage. Så har det varit länge men nu i påskhelgen så kovände hon och var knäpptyst. Till och med pratade lite med pappa - uuuh uuuh!

Så har hon sedan några dagar tillbaka börjat vända sig från ryggläge till sidan och pratat med figuren till höger i babygymmet, nya kompisen, tjenamoss!

Mia

6 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Vad hon är söt. Man blir så glad när man ser henne. Kan tänka mig att alla positioner inte är det mest bekväma, men man måste ju lära sig hihi.

Ha en fin torsdag. Kram Josefin

Bubbis sa...

Sötnosen =) Vad duktig hon är! Lennox vägrar att ligga på magen trots att han är ganska stark i nacken. Men men, det kommer väl.

Jansson bygger hus sa...

Så flink :) Å ligge på magen er ingen favoritt hos de små, MEN vær glad at dere trener litt på det når hun blir større! Barn som er vant til å ligge på magen er mye mer tålmodige når de ligger å leker på gulvet, da de lettere kan se seg rundt og strekke seg etter leker enn et barn som bare ligger på gulvet å ser i taket :) dette er hvert fall min erfaring :)

Ha en god dag1 Klem

Hemmet i vitt sa...

Måste bara får säga att ni verkligen har fått världens sötaste bebis! Har altid tyckt att bebisar har en tendens till att vara jätte fula.. Men ni har verkligen lyckats :) Ha en underbar dag!

Nattmia sa...

Hon har kanske kommit på att man ser saker rättvänt när man ligger på mage ;-)

Hon är så söt..

Kram Mia

Lycklig fru sa...

Känner igen det där. Min Albin, som blir 6 månader om 3 dar, tyckte också att magläge var pest och pina i början. När han började vända runt själv så blev han genast skitsur när han hamnade på mage men det gick över och nu älskar han att ligga på mage.
Kram