onsdag 15 december 2010

Lättnad
Tack återigen för så snälla ord och hälsningar! Å så glada vi blev när tisdagens resultat på Östra gick riktigt bra, bäst hittills och då väljer vi att lita på läkare och sjukhuspersonal när de säger att allt är bra. Vi åkte in för att jag känt mindre fosterrörelser några dagar vilket visade sig vara helt ok ändå efter en koll men bebisens höga vilopuls bekymrade läkaren vilket ledde till att ytterligare en läkare blandades in. Sex oroliga dagar och nätter blev det men nu är vi lättade och jag kan släppa på spänning, oro och rädsla.

Det allra sista är köpt och jag ska mysa loss med det sista av boandet samt försöka mig på att sy draperi till skötbordet och trippa iväg (läs vagga) till vårt numera valda BVC för att lämna hälsoplaneringen. Känns skönt att bitarna börjar trilla på plats även om jag hade siktat på att allt skulle vara klart till första advent vilket det naturligtvis inte var men faktiskt det mesta. Bara en väldigt viktig person som saknas förstås ;-)

Mia


15 kommentarer:

Vita rosor och förgätmigej sa...

Så skönt för er! Vilket sött litet "bo" den lilla kommer att få! Visst börjar man bli rätt less på att vara gravid nu ;0).

Kram/ Anna

Karin sa...

Så skönt för er.

Fina bilder som vanligt.

Ha det bra och lycka till med fina magen.

Livsnjutaren sa...

I ditt fall får alla måsten komma i sista hand. Nu ska du ha fokus på din hälsa och på att magen mår bra. Allt annat får ställa sig på kö.Önskar dig en skön adventstid och en lugn Jul.

MammaMört sa...

Pust! Så skönt att slippa oron. Jag är själv så bra på att oroa mig ändå i onödan över hur den lilla har det där i magen. SÅ fint bebisen får det när den kommer ut!

Kusin Anna sa...

Skönt att höra att allt blev bra till sist! Just nu ligger lilla Stina i babygymmet och flaxar. Har nog inte riktigt fattat grejen men har dock upptäckt spegelns suveränitet! :-) Har ännu inte hunnit tacka för det fina gosedjuret hon fick när hon föddes! Vi hade ju kaoset och vår oro när hon föddes. Men även det visade sig ju vara bra i slutändan men det blev lite kaotiska veckor efter förlossningen med alla kontroller av både mig och henne. Sen står ju inte sömn överst på hennes prioriteringslista... :-) Men visst är det underbart när de små liven äntligen kommer! Men var förberedd på att det kanske inte kommer kännas så hela tiden - och det är helt ok! Hela livet är ju upp och ner och hormonerna sprutar om en!
Kram

mali-mo sa...

Kjempeglad på dine vegne!

Klem ;)

Trivsamma förändringar sa...

Härligt att höra att allt gått bra för er! Nu ska du se att resten kommer att flyta på fint och att ni snart har en välmåënde bebis hemma hos er! Kram Maria

Lilla gårdshuset sa...

Pust vad skönt att allt var i sin ordning. Lägg nu alla måsten åt sidan och ta hand om dig själv och magen istället.

Må så gott.

Kramis/Heléne

Nyanser av vitt sa...

Åh vilken lättnad.
stor KRAM

Anonym sa...

Åååh vad skönt att höra!!! Massa kram kramar!

Villa Nordåker sa...

Vad skönt att allt såg bra ut!!!

Kram
Malin

Kia sa...

Vad skönt att allt ser bra ut. Så ska det vara!

Kram kia

Fröken Grön sa...

Så skönt att höra att allt är väl!
Må nu så riktigt gott!
/Anna-Karin

Lilith sa...

Vad skönt att höra att allt är som det ska! Nu får ni bara vänta och ta emot den lilla. Ha det så bra! :)

Anonym sa...

Så skönt att allt var ok, lycka till och njut av att boa o se fram emot er nya familjemedlem! Härligt!

Kram/Mira