måndag 25 oktober 2010

FörvaringDenna vy är ett minne blott.. Men skåpet står kvar om än på en annan plats och rymmer ofantligt mycket mer än man tror. Och förvaring är väl ändå nåt man vill ha mer hur mycket man än har, är det inte så? Just nu pågår omstuvning av våra kläder och sängkläder för att göra rum för de små, inte det roligaste arbetet men nödvändigt! Skönt också att rensa.

Vi nyttjar det som linneskåp och jag tippar på att det är dess ursprungsändamål för min farfars farfar och farmor som det kommer ifrån. Inte bara praktiskt utan vackert och så roligt att ha i vår ägo, jag är mäkta glad för det! Att det med sin mörkbruna färg dessutom ger lite djup till rummet är ju faktiskt ett litet plus i kanten ;-)

Mia

7 kommentarer:

Linruz sa...

Håller med dig vännen.
Ett otroligt vackert skåp.
Kram och ta hand om dig
Lina

Anonym sa...

Fantastiskt skåp! Gillar verkligen det där mörka träslaget. Förvaringsinspiration behöver alla.

Jannicke sa...

åh, for et nydelig skap! og et flott bilde :o)
Tirsdagsklem J.

Lottaspace sa...

Fint skåp! Vi har ett nästan likadant som vi lagt in hyllor i och har i barnets rum.

Helenas Hem -Om livet på landet sa...

Oj...vad skrev du farfars farfar och farmor??? SÅ roligt att få ärva ett sånt fint skåp. När de är hstoria bakom så fler det bara ännu mer fint och värdefullt.
KRAM

20-talshuset sa...

Jag skulle gärna ha ett sånt fint gammalt klädskåp. Lyckos dig och när det är arvegods får det ju ytterligare betydelse. /Kram Anna

juliana.persson sa...

Har ni hittat något lönnfack i det skåpet? Annars kan jag tipsa er om att leta. Många sådana gamla skåp har ofta lönnfack. Lite spännande :)