torsdag 8 juli 2010

Snittblomman för dagen


Bild: Mia

Förr unnade jag mig snittblommor då och då, lite lyx i vardagen sådär men det har blivit mer och mer sällan. Det blir inte heller alltför ofta (läs sällan) jag föräras någon blomma från maken. Lite synd, visst är det en fin gest att ge varann en blomma ibland, inte bara vi tjejer utan vi kan ju faktiskt också ge till våra män!

Då känns det extra roligt när blomsterbudet ringer och säger att han har en blomkvast till oss. En vacker mörkröd ros fick hjärtegrynet av blivande farmor och farfar, tusen tack! Faktum är att vi fick rosen för en vecka sedan och den ser fortfarande ut som ny, helt otroligt!

Mia

7 kommentarer:

FruFly★Heidi sa...

Vakker! Jeg unner meg snittblomster rett som det er, det er så fint å ha noe friske blomster i huset synes jeg. Rosen var nydelig! Også er jeg så glad for at UL har gått fint, Mia! Dette må bare gå bra, jeg tror og håper det av hele mitt hjerte. Ta vare på deg selv og nyt fine sommerdager! God klem fra Heidi

Hwita Villan sa...

Mmmm vilken härlig ros! Och tack för din goa kommentar om lekstugan!

Njut av sommaren!

Kram M

Villa Nordåker sa...

Åh vilken ljuvlig ros.

Kram
Malin

Mamma C sa...

Så vacker, just nu denna årstid plockar jag mängder av blommor och gör små och stora buketter utav. Placerar både ute och inne.
Kram Mamma C

A House With A View sa...

Superfin ros! Det är verkligen lyx med snittblommor inomhus! Blir så mycket mer hemtrevligt.

Kramiz aka

jakt,skor,barn,inredning sa...

Rosor är helt underbara ! Fick själv en fin bukett i tisdags av maken ! Nilla

http://mysbella.blogg.se/ sa...

Vilken vacker ros:) Mysig blogg har du också! Kraam Izabell