söndag 18 juli 2010

Flügger säljer på nätet


Screenshot av Flügger

Att handla på nätet är jag ju en klar förespråkare för med tanke på Ellis Corner ;-) Och nu börjar Flügger sälja färg och tapet på nätet, perfekt för dem som har en bit till närmaste butik eller har svårt att hinna med att ta sig till butiken för att förkovra sig i utbudet. Och vet man inte vilken färgnyans man är ute efter beställer man färgprov, tar en titt i lugn och ro därhemma och sedan köper man den färg man fastnat för.

Kan inte bli bättre!

Mia

7 kommentarer:

Therese sa...

Såg EC omnämndes som köptips på två ställen i Aftonbladets lantliga bilaga, kul! Kram

Ullis/Leva på landet sa...

är ju så praktiskt att handla på nätet. Har en son som är född i januari och jag var bombsäker på att det var en pojke. Vi får väl se hur det blir för din del.
Ha en bra vecka!
Kram Ullis

FruFly★Heidi sa...

Superpraktisk!:) Også er jeg så glad for at alt er fint med babyen! Spent på om det er en gutt eller jente som er der inne:)<3 Ha fine sommerdager! Klem H

Therese sa...

Ja, Lantligt är en bilaga till aftonbladet den 15-19 juli om jag minns rätt å kan dessutom köpas separat på pressbyrån till 19 aug. Kul när EC blivit så etablerat och omnämns i var å varannan tidning - ett kvitto på ert fina utbud och service :-) Få se om ni nu plötsligt säljer norstar å disktrasor i massor ;-) *ler* Kram

Hanna sa...

Smart.
Kram
Hanna

Marita sa...

Vad bra! Då kan man ju sitta hemma i lugn och ro när man ska leta efter rätt kulör...passar mig bra då jag har svårt att anpassa mig efter butikernas öppettider.
kram Marita

Marie sa...

Hej!

Grattis till bebisen i magen (jag har varit lite frånvarande i bloggvärlden ett tag) Kul att se den lille på UL

Smidigt med färg på nätet, speciellt vid ont om tid.

Hoppas du har en bra sommar!

Kramar Marie