fredag 4 juni 2010

Kökssoffa


Bild: Mia


Den här vyn är snart ett minne blott. Jag som suktat efter kökssoffa i flera år är glad över att drömmen går i uppfyllelse. En liten kort gullig soffa som passar perfekt på gaveln, en större på bordets långsida är omöjligt, det får inte plats. I mitten av juni hämtar vi den från en av våra leverantörer när den kommer in och inte bara för att sitta på utan under locket kommer vi lägga massa av makens alla prylar som dräller, så skönt att få undan dessa och utnyttja soffan maximalt även som förvaring.

De två Leksandsstolarna åker upp på vinden hos mina föräldrar tills vidare, jag har skojat om att mamma och pappa snart kan möblera ett av rummen däruppe med våra prylar och hyra ut, tror inte det saknas så mycket till en hyresgäst i den delen av vinden som vi lånar inför större hus eller lägenhet. ;-) Det ska bli såå skönt den dagen vi flyttar till större boende och får hämta det vi hyser hos svärisarna och hos mina föräldrar för att få ha allt hos oss. Kanske inte är så mycket som det låter men jag har haft turen att ärva en del och det är jag jättetacksam för inför kommande tider.

Loppisen och outleten är påfylld med mer saker och dessa samt butiken (vår återförsäljare) har öppet som vanligt imorgon lördag kl. 10-14 (utanför Kungälv).

Mia


6 kommentarer:

Therése sa...

Hmm, ja det där känner jag igen. Jag och sambon flyttade till större lägenhet i vintras och trots det har vi inte plats för allt utan förvarar diverse saker hos mina och hans föräldrar. Vad skulle man göra utan dem! Dessvärre kommer sambons mamma snart att sälja sitt stora hus och då måste vi ta hem allting, och säkert också en del gammalt arvegods från henne som mannen ska ha.... pust, var ska allt få plats! :-O

Annas skattkammare sa...

Så fint det kommer bli med en liten soffa där på gaveln! Men kan ni inte ha stolarna vid väggen att ställa fram när ni blir många? =) Känner igen det där med att längta till något större..
Kram /Anna

Drömmar och Lycka sa...

Vad roligt med lite ommöblering i köket, hade också gärna velat ha en kökssoffa i köket. Men eftersom vårt kök är så pluttigt är vi glada att vi får plats med bord och stolar :)

Ha en fortsatt härlig dag i solen*

Jannicke sa...

...tror det kan oversettes til kjøkkenbenk på norsk?? Isåfall : Det er så sjarmerende! Vi får en slik benk på det nye kjøkkenet på sommerhuset.
Fredagsklem fra meg :o)

Min plats i solen sa...

Hej Mia!

Vad härligt att ni snart har er efterlängtade kökssoffa på plats. :)

Vi har en kökssoffa och den älskas av hela familjen. :) Öppnar man locket hittar man dessutom en massa spel i den. Perfekt att ha nära till hands så att man kan sitta vid köksbordet och spela tillsammans. :)

Ha en riktigt fin helg och sköt om dig! :)
Kram Lotta

Stjärnor & Champagne sa...

Mmmm spännande att se soffan. Så bra att man kan inhysa sina saker för framtida boende hihi. Man vill ju inte göra sig av med kära saker. Mia vännen, dufår vara lite mera nyfiken men snart sååååå/ Kramkram A