tisdag 1 juni 2010

Juni


Bild: Mia


Den vackraste tiden, vår ljuva sommar- och blomstertid. Dessa ofattbara dofter
hägg, syrén och liljekonvalj i sena kvällar. Den underbaraste tiden av dem alla. Att få plocka in lite av det ljuvliga in är ett privilegium, att få njuta och ta tillvara på den korta tid som det faktiskt är. Ljuset är inte här för att stanna utan är oss bara till låns en kort tid innan det återigen blir mörkare och mörkare.

Jag längtar efter att få sniffa på mitt snart blommande syrénträd, sucka åt den vackraste blomman av dem alla i min trädgård; pionen och få äta solvarma smultron och jordgubbar innan den svenska sommaren är över för denna gång..

Grattis Aida (utan blogg) till presentkortet på Guldfynd med motiveringen;

"Jag skulle hemskt gärna vilja ge en vacker förlovningsring till min man. När han friade till mig hade han inte råd att köpa en ring till sig själv utan köpte en vacker diamantring till mig istället. Sedan dess har vi kämpat med att få lite pengar över i månaden för att köpa honom en fin ring, men det har inte gått så bra hittils då vi båda är studenter. Han är den mest osjälviskaste personen på jorden och han är den vackraste jag vet. Jag hade tackat och bugatt för denna vinst om jag hade kammat hem den, då hade vi båda haft ringar att visa vår kärlek och lojalitet med. Tack, MVH / Aida"

Tack till Guldfynd och Bloglovin som gjorde tävlingen möjlig och tack till alla som deltog, det var inte lätt att utse en vinnare, hade helst velat ge er varsitt presentkort!

Mia

4 kommentarer:

Stinas butik sa...

Vackert och fint skrivet!
Kram

Saras Inredning sa...

Grattis till vinnaren :) Så vackert!

Tidsmästarinnan sa...

Hej vännen!
här har du en syrensniffare till :-)

Kram på dig i junikvällen
Susanne

Helenas Hem -Om livet på landet sa...

Hej och TACK så mycket för bebisgratulationerna! :)

ÄLSKAR juni, så fint du skrev.
Hoppas att allt är bra.
KRAM