söndag 23 maj 2010

Tävla om presentkort på Guldfynd


Tävlingsbild med tillstånd från Guldfynd/Bloglovin

Jag har fått äran och möjligheten att lotta ut ett presentkort på 1000 kr från Guldfynd i samarbete med Bloglovin, inte illa!

För att tävla vill jag att du berättar vem du skulle vilja förära ett smycke och varför (kändis eller okändis). Bästa motiveringen (kan vara rolig, sentimental, vitsig, enkel eller hur du vill) vinner presentkortet! ;-)

Tävlingen pågår till och med 30 maj. Glöm inte att ange din e-mailadress!

Lycka till!

Mia

76 kommentarer:

helena sa...

jag skulle vilja ge ett smycke till min pappa! Han är den finaste pappan i världen och jag älskar honom otroligt mycket! För några veckor sen fick han magsår så han fick ligga på sjukhus och jag har inte kunnat träffat honom på ca 1 månad. För att fira att han har blivit frisk och att jag ska träffa honom nästa helg skulle jag vilja vinna presentkortet så jag kan köpa något riktigt fint till honom :)

kram Helena
helenaeklund97@hotmail.com

Hem ljuva hem sa...

Jag skulle vilja förära min son med ett smycke det är han värd. Efter att i många år haft det tufft i skolan och gått ut nian utan godkänt och snart två år på iv-programmet så har han äntligen fått hjälp. Vi har varit i kontakt med både soc, andra hjälpgrupper mm.Nu är han utred på BUP och har fått diagnosen ADHD, så nu vet vi varför det varit kämpigt under alla desa år i skolan och även på frisitden med kompisar. Nu har han fått verktyg och medicin för att kunna hantera det hela och jag har fått hjälp med att förstå honom. Så nu är vi båda glada och vill fira detta och jag vill överaska med ett passande smycke för en tonårsgrabb.
Kram Anneli

Tina sa...

Å, jag skulle gärna vilja vara med i tävlingen.

Jag skulle vilja ge min som något underbart. Han är en riktig kompisstödjare. Han hjälper alltid sina vänner som mår dåligt..mm. Han är en underbar kamrat & jag vill gärna belönna detta. Många av barnens föräldrar brukar tacka anton för att han hjälpt de.
Min son står alltid på de svagaste sida men tyvärr är det ofta HAN som får ta SKITEN, fast han bara stödjer en vän.
Jag vill uppmärksmma honom på att man faktiskt BLIR belönad för sina handlingar!!!

Varm kram Tina

evamar sa...

Jag skulle vilja ge ett smycke till min chef. Det kanske äntligen skulle få henne att ge mig löneförhöjning för alla andra sätt, som att vara engagerad och ambitiös, verkar vara fel... Kanske en liten muta funkar? ;)

PS. Jag länkar:

http://evamar.blogg.se/2010/may/presentkort-30-maj.html

Jeanette S sa...

Jag är gärna med och tävlar! Jag skulle vilja vinna ett vackert smycke till min underbara syster. Hon bodde utomlands till för två månader sedan. Hon var tvungen att lämna kvar i princip alla sina saker och nu finns det ingen möjlighet för henne att få dem tillbaka. Jag vet att ett smycke inte kan ersätta alla hennes saker men det kan ändå vara en liten tröst och jag får visa henne att jag älskar henne.

Nattmia sa...

Ja så klart vill jag vara med och tävla..

Och den jag skulle vilja förära ett smycke är min älskade dotter, hon skulle behöva en klocka för att kunna passa tider lite bättre ;-)

Kram Mia

Hanna sa...

Jag skulle vilja ge ett smycke till mig själv. För att jag har klarat så mycket och för att jag är finast i världen. Som en present för att jag äntligen har insett det. En blänkande symbol för att tonårsdepressioner, ätstörnigar och grundskoletid är borta! Ett hjärta i guld hade jag tänkt mig.

hanna.signe@hotmail.com

Therése sa...

Jag skulle vilja ge ett smycke till min mamma. Hon har inte gott ställt - lever på en pension på ca 8 000 kronor före skatt - och trots det gör hon ALLT för mig och min syster - kommer med presenter om det så bara är namnsdag, ställer alltid upp som barnvakt, kommer med nybakt bröd eller vad som helst. Hon är helt enkelt en extremt generös och omtänksam människa som aldrig sätter sig själv först och just därför skulle jag vilja göra något för henne i stället - det är hon värd!

Kram Therése

Vitbalansen - Helena sa...

Är nya guldringar för kvinnor bara till för dem som har en man i sitt liv? Det tycker inte jag. Jag är singel, men vill ändå gärna ha en ny, fin guldring som får mig att känna mig så där lite extra snitsig. På fredag slutar jag min fasta anställning, och sedan kommer jag att bli egenföretagare med allt vad det innebär. Det vore roligt att få kickstarta mitt "nya liv" med en vacker present till mig själv! :-)

Kram från Helena

Malin sa...

För mig är det självklart att min mamma ska få ett smycke! Hon är det bästa mamman i världen som alltid ställer upp. Även om hon inte alltid mår bra själv så tänker hon alltid på mitt bästa i första hand. Det är mer än vad man kan begära. Så därför skulle jag vilja ge henne ett fint smycke som visar hur mycket jag älskar henne och som påminner henne om mig när hon ser det.

Cecca [Tvillingmamma] sa...

Jag skulle förära mina små tvillinflickor varsit smycke bara för dom är värd allt i hela världen och dessutom blir dom så glad så fort dom får ha på sig ett halsband, dom dansar runt och skrattar och blir såå glad! :D Det är bland det bästa som finns att se dom så lycklig! Kram

Anna sa...

Jag skulle vilja ge ett smycke till en kompis jag har. Det skulle passa perfekt nu innan sommarlovet. För efter sommarlovet kommer vi nämligen skiljas, jag ska flytta 30 mil ifrån henne, och vi kommer inte ses. Jag skulle vilja ge henne ett smycke för att tacka för tiden jag haft med henne. Att hon har ställt upp för mig, och alltid funnits där. Så det skulle vara jätteroligt om jag vann.

Jenny/Katthemmet Kompis sa...

Jag skulle vilja ge ett vackert och kärleksfullt smycke till Maritha Fernström som äger och driver Katthemmet Kompis i Nybro, Småland.

Tyvärr brann katthemmet ner till grunden den 1 januari i år och nu pågår ett stort arbete med att bygga upp det. Vi vet fortfarande inte hur många katter som omkom i branden, men brandmännen lyckades rädda många.

Jag vill ge henne det finaste smycket från Guldfynd för hennes stora engagemang för hemlösa, oönskade och misskötta och misshandlade katter. Arbetet är ideellt och hon lägger ner hela sin själ i katthemmet. Fråga mig inte varifrån hon hittar styrkan, men den finns där! Därför vill jag ge henne ett smycke från Guldfynd. :-)
http://katthemmetkompis.se/

Aida sa...

Jag skulle hemskt gärna vilja ge en vacker förlovningsring till min man. När han friade till mig hade han inte råd att köpa en ring till sig själv utan köpte en vacker diamantring till mig istället. Sedan dess har vi kämpat med att få lite pengar över i månaden för att köpa honom en fin ring, men det har inte gått så bra hittils då vi båda är studenter. Han är den mest osjälviskaste personen på jorden och han är den vackraste jag vet. Jag hade tackat och bugatt för denna vinst om jag hade kammat hem den, då hade vi båda haft ringar att visa vår kärlek och lojalitet med. Tack, MVH / Aida

sarah sa...

jag skulle köpa ett fint armband till min pojkvän eftersom jag råkade ha sönder hans förra, jag har haft jättedåligt samvete men har inte haft råd att köpa ett nytt till honom, det här skulle verkligen vara ett jättebra tillfälle!

Petra sa...

Jag skulle vilja ge min ambo ett smycke, då jag vill visa honom hur mycket jag älskar honom. Förra året var ett riktigt tufft år för mig, då jag miste en stor del av mig själv och tack vare hans stöttande och hans kärlek gick jag vidare och försöker nu se framåt igen.

Anonym sa...

Vilken fantastisk tävling. Jag skulle vilja ge något till mina föräldrar.

De ställer alltid upp. Inte bara för mig och min sambo utan för alla! Allt från att laga saker, passa hundar, låna ut bilen, hänger med mig som sällskap på allehanda hundaktiviteter, hjälper till med renoveringar osv osv osv.

Bättre föräldrar kan man inte ha.

/Frida
frida@fanzia.se

josefine sa...

ett smycke, efter mitt tycke skulle jag ge till min mor efter allt hon gjort för mig och min bror.
på sjukhus och hem, nej man har aldrig hamnat i "kläm". Mamma har alltid hållt min hand, hon skulle aldrig bryta ett sådant starkt band.
Därför jag lilla mamma vill ge ett smycke, eller kanske tre?

hon är hela världen värld.

och ett smycke skulle nu vara ett perfekt tack efter denna jobbiga färd!

Kimmi sa...

Å jag skulle vilja fria till min sambo, och då har man ju en ring att fria med. Jag vet att jag är tjej och han är kille, och vissa kanske tycker att det borde utföras omvänt, att han friar. Men nu får ju både tjejer och killar lov att fria så då skulle jag vilja göra det.

Emeli sa...

Jag skulle vilja ge min Älskade sambo ett smycke för att jag har varit så dålig på att på att förgylla vår vardag och har varit lite grinig på honom på senaste tiden. Så han är värd det och skulle behöva få lite uppmuntran :)

emeli_falk@hotmail.com

Annica sa...

Jag vill ge ett smycke till min mamma, för det är morsdag på söndag men tyvärr kan jag inte komma till henne och visa min uppskattning för att hon är en sådan bra mor.
Så jag hoppas verkligen jag vinner för då ska jag köpa mig ett par örhängen till henne, dyra också så hon känner sig värdefull. :)


bloodsband@live.se

Madelene sa...

Jag skulle vilja ge bort ett smycke till min dotter som fyller 1 år om en månad, för att hon har berikat mitt liv så ofantligt mkt mer än jag ngnsin kunnat ana!

madelene_jacobsen@yahoo.se

Annsofie sa...

Jag skulle vilja använda presentkortet till förlovningsringar till mej och min pojkvän som varit tillsammans i två år.
Det kanske inte är en present men de är något som ja vet skulle göra honom (och mej) glad och lycklig efter ett kämpigt år.
Kramar

Lisso sa...

Jag har många jag skulle vilja ge ett smycke till! Men jag får nog välja min bror och då skulle jag nog köpa ett smycke som liknar ett "bästa-vänner" grej som man hade som yngre.. Just därför att han är min bästa vän och alltid får mig att skratta.. och alltid är snäll och skrattar åt mina otroligt dåliga skämt! :)

Anonym sa...

Jag skulle vilja ge ett smycke till mig själv - eftersom jag är den eviga singeln får jag aldrig några fina smycken i present :-)/Kristin (hakr0003@student.umu.se)

Caroline sa...

Jag skulle vilja vinna för då ska jag ge detta smycke till min bästa kompis sen hon kom till min klass i 1:an(går i 7:an nu)
Hon är verkligen den jag kan prata om allt med<33
I julas fick jag ett jätte fint halsband och snart fyller hon år så jag vill ge henne nånting fint

Linh sa...

Jag vill gärna vinna eftersom min älskande mamma fyller snart år, hon är den som jag har levt med längst av alla och hon är bara den underbaraste som finns på jorden, i år så kommer hon att fylla 40 och hon vill nog inte bli gammal, så det skulle vara så himla schyst om jag vann denna tävling så jag kan ge henne världen bästa födelsedagspresent. ps. hon fyller år den 11 juli!

Marica sa...

Jag skulle ge ett vackert smycke till min svärfars flickvän!
Hon betyder mycket för mig och har hjälpt mig med så mycket, både praktiska och känsliga saker.
Hon är helt klart värd en gåva!

Flingas mamma sa...

jag skulle vilja kunna köpa vigselringar till min och sambons bröllop eller iaf bidra med vad jag kan och vinsten skulle vara perfekt!

kram
t_norlin@hotmail.com

Anna sa...

Jag skulle ge ett smycke till min mamma! Hon är alltid där för mig och stöttar mig utan att kräva något tillbaks. Jag visar inte alltid hur mycket hon betyder för mig, därför skulle jag vilja ge henne något riktigt fint!

Kram Anna gillandoz@hotmail.com

Emma sa...

Jag skulle vilja ge ett smycke till min pappa. Dels för att han är en riktigt härlig pappa men också för att han ska förstå vikten av att få ett smycke. Många personer (t.ex han) underskattar smyckens sätt att göra människor glad och visa att man tycker om varandra, så om han själv får ett smycke så tror jag att han kommer kunna uppskatta smyckets magi.

Mvh Emma
emmalindgren@hotmail.se

Amanda sa...

Jag skulle vilja ge ett fint smycke till min älskade kusin och vän. Dels för att hon själv haft ett tufft slut på förra året och också starten på detta. Men framförallt för allt hon gjort för mig och min familj. Sen jag blev mamma för 2½ år sen är det hon som alltid funnits där i vått och torrt. Då sonen visade sig vara sjuk och vi låg på sjukhus i ett års tid var det hon som tog hand om allt här hemma. Hon är verkligen värd sin vikt i guld - och mer därtill. Och hon fyller 30 i september. Detta presentkortet skulle gå till en finfin present till henne.
Hoppas på tur! ♥
creyla@live.se

julia sundström sa...

Jag skulle vilja ge ett smycke till mig själv. Jag brukar inte vara självisk eller något sådant, Men.
Nu till sommarn ska jag få korsett som ska behandla min skolios. Kan då inte ha alla fina klänningar och tighta kläder som alla andra har såhär i sommrtider. Skulle vara så bra om jag kunde kompensera det med lite smycken:)

Madde sa...

Eftersom att jag anser mig själv som rätt kreativ och har lite planer på att ta tag i det här med att designa smycken så skulle jag nog själv vilja designa en kollektion med massa underbara smycken. Min plan var väll att jag både skulle designa smycken där intäkterna skulle gå till olika fonder t.ex. barn cancer fonden, röda korset, diabetesförbundet (eftersom ag har det själv) o s v. Men jag skulle även vilja bara designa massa dö läckre smycken som skulle pryda folks fingrar, armar, halsar och öron. Både "lediga" smycken, såna som piffar upp outfiten och även lite högtidligare smycken som skulle kunna nå ut i världen!

Varför jag skulle vilja designa smycken är nog rätt självklar. Jag skulle vilja bidra med pengar till utsatt människor genom att göra någonting jag lägger mycket pengar på i dagsläget (dock på B-smycken som från glitter, inget fel med det), någonting jag har ett stort intresse för och ett gott öga för!

Sanna sa...

Jag skulle köpa ett smycke till min dotter Emilia som fyller 1 år den 14 Juni. Fast hon är liten så har hon inte haft en så rolig start på livet då pappan, mormor och släktingar knappt hört av sig eller visat intresse för henne.

kram!
(susanna.rosen@hotmail.com)

Maria Dahlin sa...

Jag skulle vilja ge ett smycke till min mamma. Därför att hon är världens bästa mamma och hon fyller år snart, så då skulle det passa perfekt att ge henne något fint smycke. Hon älskar smycken, men unnar aldrig sig själv något, så just därför vill ja ge henne något fint, för det är hon värd!
Kram maria.
Positiive@hotmail.com

angela sa...

Jag skulle vilja ge ett smycke till en av mina bästa vänner.
Hon är en otrolig person som ställt upp till tusen när det gällt. Hon har gått i genom så mycket jobbigt senaste åren och hon förtjänar en guldkant i vardagen

Plus att hon fyller 50 år nu i juni.
Om jag skulle ha turen att vinna då skulle det bli ett riktigt snyggt halsband i 50 års present till en helt suverän kvinna!

Rebecca sa...

Hej mia, vilken fin design du har och hoppas du haft en helt underbar dag!

Jag skulle vilja vinna detta eftersom jag har 3 presenter att köpa till nu i juni (fy på mig =P) och har bara budget på ca. 400 kr för sådant i månaden så att få en liten bonus skulle inte vara fel kan jag säga!
Så hoppas verklige jag vinner.

Dem jag skulle vilja förära smycken är min bästa kompis vendela som fyller 13 år och vi känt varandra i 7 år ♥
Då skulle jag ge ett par fina örhängen till henne, min storasyster fyller också år och skulle vilja ge ett fint halsband och sedan en kompis son fyller år då jag skulle vilja ge ett fotoalbum! :D

Stora kramar Rebecca
Min mail: becca.rh@hotmail.com
Mitt inlägg: http://jagrebeccamirjamkarin.blogg.se/2010/may/presentkort-pa-guldfynd.html#comment

Nicole sa...

Om jag vann skulle jag ge smycket till min bästa vän Nathalie<33 som alltid finns där för mig. Vi skrattar och vi gråter tillsammans vi är verkligen som "soulsisters". Hon fyller år den 19 juni. OCh vad skulle inte vara bättre än ett fint smycke. DÅ hon är smyckestokig

Mashiara sa...

Jag skulle vilja ge min sambo ett smycke och verkligen visa min tacksamhet för allt han har ställt upp på min under min tid nu som arbetslös bland annat...Något bättre kille kan man inte hitta. Har bara otur innan men till slut kom den jag väntat på.
Låter pluttenuttit men oj så sant

Anonym sa...

Mig själv!
Pga jag sa upp mig från ett jobb som gjorde mig ledsen och utnyttja mig varje dag..
Och har nu startat en internetshop,för min egna pengar..Så är nu pank..
Så detta skulle vara kul att vinna då jag även fyller år 7juni..
kram

länkat.http://www.improveme.se/gniztra/99828

annelie@pe-engineering.se

Nina sa...

hejhej!
är jätte gärna med och tävlar om detta presentkort hos guldfynd..

Om jag vann så skulle jag köpa något fint åt min älskade man. Han fyller nämligen 30 år nu i juli och han är verkligen värd något riktigt riktigt fint. Både som 30 års present, för han är en underbar man och han är världens bästa pappa till våran underbara son..

min länk: http://modesida.blogg.se/2010/may/god-morgon-mandag.html

håller mina tummar å tår :P

kramkram
nina

mail:nina_bergquist@bergnet.se

Sara sa...

Jag skulle köpa ett smycke till min underbara pojkvän som alltid skämmer bort mig med fina saker och jag som är en fattig student har aldrig råd att ge något extra fint tillbaka! Snart kommer vår 1års dag och då vore det skönt att kunna skämma bort honom för en gångs skull!

Annika sa...

Jag skulle vilja vara med.
Det är så att sambons kusin tar studenten i år. Vi har, efter en ordentlig dispyt i hans släkt valt att ta avstånd från större delen av släkten. Eftersom denna del inte ser mig som en "del av familjen", och våran gemensamma son är inte heller välkommen i släkten....
Men denna kusin som tar studenten är en av de få (totalt fyra stycken) som valt att stå utanför den del av släkten som betett sig "ILLA".
Vi har valt att delta under hennes studentfirande, och det skulle vara väldigt kul att kunna köpa något riktigt fint till tjejen! Det är hon värd. Hon har stått på sig, trots släktens påtryckningar!

http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/may/hemochlycka-guldfynd-305.html

Kram Annika
familjenpettersson@hotmail.se

Anonym sa...

Jag skulle vilja ge min mormor ett riktigt fint halsband! Hon är verkligen en av dom härligaste människorna som finns. En av mina bästa vänner och hon skulle verkligen förtjäna något riktigt fint efter att ha ställt upp för mig alla dessa år!

Kram!

jfriman @ hotmail.com (utan mellanslag såklart:))

Amanda Haggren sa...

Hejsan!
Mitt namn är Amanda och jag skulle vilja ge ett smycke till min bästa vän. Eller föredetta bästa vän kanske jag ska säga. Min familj kom i bråk med hennes familj och nu pratar ingen med varandra. Jag har sätt henne flera gånger och sagt hej och varit hövlig men det är så spänt mellan oss så jag vet inte vad jag ska säga till henne. Så jag tänkte om jag ger henne ett smycke och ett brev som verkligen visar att våran vänskap betyder allt för mig, kanske vi kan reda ut våra problem så att vi kan bli vänner. Jag vet att det är en "lame" orsak till att vilja vinna presentkortet men det är min orsak. Jag saknar min ena halva.

Många Kramar Amanda
a.haggren@hotmail.com

johanna.hellberg sa...

jag skulle vilja smycka min älskade alexandru. han lämnade hela sitt liv i ett annat land för att komma hit till mej i sverige. han har sålt sin fina klocka för att vi skulle ha pengar då ekonomin var sämre än sämst. jag skulle ev. köpa förlovningsringar till oss som en stor överaskning till hans 30 årsdag. ja något skulle jag komma på, för det är han värd, den finaste kille jag träffat i mitt liv

Zaida sa...

Åh, jag vill jätte gärna vara med och tävla. Jag tänker faktiskt vara så egoistisk och säga att jag skulle köpa någonting till mig själv. Jag tänker alltid på andra, lite för mycket. Mitt första år i gymnasiet har varit kämpigt. Jag vill ha bra betyg, eftersom jag vill in på en av Finlands bästa skola. Men jag har även hjälpt mina vänner med skolarbete, för mycket. Jag är helt slut, tack gode gud att det snart är sommarlov. Om jag skulle vinna presentkortet skulle jag köpa något fint till mig själv, det skulle verkligen pigga upp mig.
mejl: zaida_@live.se

emelie, melvins mamma sa...

Min underbar pojkvän hade fått en förlovningsring på sitt finger. Så mycket som han gör för mig är obeskrivbart, han är oumbärlig för mig! Det hade blivit en fin och älskad överraskning att ta med sig in i framtiden!

Annika Ekman sa...

Jag skulle vilja förära min underbara, i juni, blivande sambo med ett smycke som tack för att han finns i mitt liv. Jag har under våren varit förfärligt stressad och han har funnits för att lätta upp mina studier i vått och tort. Han har funnits med en axel att gråta mot och ett varmt hjärta att fina tryggheten hos. Han är mitt allt och den som gjort att jag orkat med studierna och livets besvär =)

Olivia sa...

Om jag skulle få ge ett smycke till någon skulle jag vilja köpe det till mig själv! Jag har nu (i några år) försökt hitta dom perfekta guldörhängena! När jag fyllde 11 fick jag nämligen ett par som hade otroligt konstig låsning. Dom kunde jag tyvärr inte sätta på mig, så varför inte köpa ett par nya nu när man har chansen!??

waldiiiin sa...

Jag skulle ge ett smycke eller ett snyggt armbandsur till min fantastiske sambo som ställt upp och funnits där och verkligen tröstat under de många svåra ting jag gått igenom. Han är underbar!

Anonym sa...

hej hej! jag skulle ge ett smycke till min ena lillebror som tar studenten om ett par veckor. när jag frågade han vad han önskade sig så svarade han att han glömt att man ska önska sig saker på studenten.. vimsig bror. så ett tufft smycke till honom tror jag han behöver, även fast han inte vet om det. än. :)))
martina_holst@hotmail.com

ellan sa...

jag vill vara med och tävla..

3 halsband till mina kissar:)
hihi ja ni hörde rätt katter har väll lika stor glädje av smycken som vi människor!

ellinot_sur_citron@hotmail.com

care69 sa...

Jag är med!

Skulle vilja köpa två stycken likadana halsband och ge ett var till min mamma och min svärmor. Som en extra uppskattning på Mors Dag. ( men vinner jag får det bli i efterskott...) Helt enkelt för att de är bäst!

Har länkat:
http://care69.blogspot.com/2010/05/30-maj-vinn-presentkort-pa-guldfynd-hem.html

chanette sa...

skulle köpa matchande smycken till mina underbara söner som inte bara är brödrar utan även bästa vänner. det skulle dom älskat

chanette_s@hotmail.com

Anna sa...

Jag skulle förära min pojkvän med ett smycke för att han är så snäll och hjälpsam med att ta hand om mina katter som har fått diabetes respektive en leversjukdom.

me_anna@spray.se

Annsofie sa...

Jag skulle vilja ge ett smycka till min syster som även är min bästa vän och alltid ställer upp, iår tar hon studenten och ska efter de flytta till en annan stad ganska långt här ifrån och därför skulle ja vilja ge henne något riktigt fint som även kan vara en påminnelse att ja alltid finns där för henne även om vi bor långt ifrån varandra!
Stora kramar!
annsofie.claussen@hotmail.com

Kimmi sa...

Jag skulle ge ett smycke till min sambo. Han bär sällan smycken men det ser såååå snyggt ut på honom. Ett armband eller ett kors i keltisk stil skulle matcha hans tatueringar.

trelleborg [@] home.se

saara1991@gmail.com sa...

Jag skulle ge ett smycke till en nära vän till mig. Hon är som min lillasyster, och har väldigt mycket på gång i sitt liv, men utan orken till allting. Hon går verkligen igenom väldigt mycket. Och som hennes "storasyster", skulle jag vilja ge henne ett fint smycke, som kan stå för den styrka och kraft jag vill ge henne att ta sig igenom alla bekymmer. Och för att visa henne hur mycket jag älskar henne och hur mycket hon betyder för mig. <3

Angelica sa...

Jag skulle förära antingen min mamma med ett smycke eftersom hon är en helt fantastisk människa som verkligen gör allt för mig och min bror, så hon skulle förtjäna det så otroligt mycket.
Eller för mitt favoritband McFly, för att dom alltid får mig på bra humör och har inspirerat mig så otroligt mycket.

anjiw @ live.se

Linda sa...

Skulle absolut vilja ge en massa smycken till min älskade mamma. Hon ställer alltid upp för mig och min familj oavsett vad det gäller. man behöver aldrig känna sig dum för att fråga vad det än gäller. Hon brukar alltid skoja och säja Vi fattiga måste ju hjälpa varann

Vore så roligt att få överraska henne med det finaste smycket som jag kan hitta för det + en massa mer är hon värd

Kram Linda
karlssongranberg@hotmail.com

bakformen sa...

Hejsan, vill gärna vara med och delta i din tävling om presentkortet.
Svar på till VEM och VARFÖR finns i raderna nedan:

Till en sambo som håller mej kär
vore angenämt att få skicka till
Guldfynds affär.
För till honom jag skulle vilja ge något fint, snyggt med attityd och
maskulint.
Det är bra när han själv kan välja fritt, kanske blir det sambon som får ta sig en titt.....

Hälsningar Pia
bakformen@gmail.com

Maria sa...

Jag hade velat ge min mamma något alldeles extra på morsdag.
Vi bor så långt ifårn varann, och har liksom tappat den fina kontakten vi en gång haft.
Med smycket vill jag visa henne vad ord inte kan säga!

Min mamma hade så gärna velat att avståndet var mindre, så hon kunde hjälpa mej mer med min son.
Kanske till och med avlastningsfamilj.
Men även om hon inte kan det nu, så har hon ställt upp så mycket förr!

Kramar om!

En Mölnbobos Liv - Melvins Mamma sa...

Jag är gärna med och tävlar. Jag skulle vilja vinna för att kunna ge min bästaste svärmor något fint på hennes födelsedag.

Har tipsat här

http://molnboanna.blogg.se/2010/may/guldfynd-1.html

info@annakarlsson.se

Ingrid sa...

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna det här presentkortet för att kunna köpa nånting riktigt fint till min lillasyster! Hon tar studenten nu om två veckor, och efter allt hennes slitande med toppbra betyg som resultat skulle jag vilja belöna henne ännu mer för att hon är så grym! :)

SoffiZ-Oliwers mamma sa...

Jag skulle vilja ge ett smycke till min mamma! Hon ställer upp så sjukt mycket på oss och passar min son, skjutsar oss hit och dit och bjuder på mat:) Hon är världens bästa mamma och mormor!

Anonym sa...

Min älskade bror fyller 19 i Juni och ekonomin såhär på sommaren är inte på topp. Samtidigt vill jag ge honom något riktigt fint för det är han verkligen värd min underbara bror.

Fredrika.rothoff@hotmail.com

jenn2you@hotmail.com sa...

Jag skulle gärna vilja köpa en silvrkedja med ett hänge som en fotboll till min 10-åriga fotbollstokiga son! Den har vi sett i Guldfynd, och han har ofta berättat om hur gärna han vill ha den! Som ensamstående mamma med 2 barn, kan det vara svårt att få ekonomin att gå ihop,och det är sällan man har råd att unna sig något extra! Därför skulle jag ge kedjan till honom om jag var den lyckliga vinnaren!

sabine sa...

Det finns en underbar kille i en helt annan stad än jag, som har fått mig att åka berg-och-dalbana flera gånger under den tiden som vi har känt varandra. Vi har gråtit och skrattat tillsammans i många år, och ibland har vi varit ifrån varandra under långa perioder. Han har alltid varit med mig i hjärtat, och det slutar alltid med att vi träffas igen. Han blev bestulen på sitt halsband och klocka när han var i barcelona under några månader. Nu skulle jag vilja ge honom något nytt för att bevisa vad han har betytt och fortfarande betyder för mig. Jag ger tävlingen en chans, man har ju inget att förlora!?

/sabine

selinassyster@hotmail.com

sara sa...

Hejhej.
Jag hade velat ge ett smycke till min pojkvän.
En ring faktiskt. För samma dag han tar studenten har vi varit tillsammans 4 år. Vi har tidigare pratat om att förlova oss den dagen. Så just nu vill jag ge de till honom. Tänkte isåfall köpa en ring och fästa den på ett band och hänga runt halsen på honom när han springer ut. Kan man få en mycket bättre studentpresent? Som jag tidigare nämnt är vi båda studenter som alldeles strax blir arbetslösa så vi behöver all sponsring vi kan få. Så denna vinst hade varit till väldigt stor hjälp.

Mail: zarah124@yahoo.se

sara - tävlingar, rabatter och en massa barnmat. sa...

Jag skulle vilja ge en klocka till mig granne, för hon är alltid sen. Vi brukar ut och gå på kvällen, men jag har börjat komma 15minuter efter utsatt tid, men får ofta vänta i vilket fall..

sara.ostling@gmail.com

Caroline sa...

Om jag fick välja en person just nu att ge ett smycke till så skulle det bli min pojkvän eftersom han är den som ställt upp mest. Jag är nämligen au pair i USA för tillfället, vilket jag varit i snart 4 månader. Jag har inte alltid haft det superbra om vi säger så och varenda gång jag behövt prata med någon så har min älskade Viktor funnits där för mig. Han har bland annat trotsat tidskillnaden och stannat uppe sent flera gånger för min skull. Har vi inte kunnat prata så har han skicka små gulliga ms för att visa att han finns där för mig om jag behöver honom. Visst mina föräldrar och vänner har också funnits där för mig, men ingen har funnits där så mycket som han och ingen har offrat sa mycket som han. Jag är otroligt tacksam över att ha en så underbar pojkvän. /palmiz@msn.com

Camilla sa...

Jag vill ge min pojkvän sedan 3år nästa månad ett smycke, som tack för att han alltid finns där för mig, genom vått och torrt, lätt och svårt. :)

//Camilla
(cammen_12@hotmail.com)

Kashaya sa...

Skulle förära min mamma med ett smycke eftersom jag i stressen inför tentan på torsdag glömde skicka någon morsdagspresent till henne...

Hem och Lycka sa...

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!