lördag 22 maj 2010

Frökort i pressen


Scannad sida från Femina nr. 6 2010.

Det är så roligt när tidningar nämner och visar produkter från butiken på eget bevåg, dvs när Ellis Corner inte varit inblandade med sponsrad tävling eller annons. Det gör det extra roligt förstås när det är en ständig kamp att försöka visa att EC finns!

I juninumret av Femina tipsar man om frökorten som finns i butiken vilket jag fick reda på av Jenny, tusen tack för tipset! Tipsa gärna om du ser EC i press någonstans!

Jag passar självklart på att också tipsa! Vill du så blåklocka, skogssmultron, förgätmigej, fingerborgsblomma eller styvmorsviol - ljuvliga blomster allesamman - så finner du dem här där du kan läsa mer om varje blomma hur och när du sår. Det är fortfarande inte försent, du kan så flera av dem nu under försommaren för årets blomning eller senare i sommar/höst för nästkommande års fägring och vad blir man gladare av än de blommor man dragit upp från frö själv?

Mia3 kommentarer:

Tess på Tilda och Mamma sa...

Gomorgon,
Visst är det roligt när tidningarna hittar saker ur ens butik och tipsar vidare.Grattis
Ha en bra dag.
Kram Theres

Jenny sa...

Hej Vännen!
Jättekul att de tipsar om er i tidningarna!

Såklart jag håller ögonen öppna, Ellis är ju en av mina absoluta favvonätbutiker;)

Ha en toppenlördag!

Kraam Jenny

ias Corner sa...

Oj, vad roligt!! Det är riktig uppskattning, när någon inte förväntar sig något i gengäld utan tipsar bara för att de tycker om sakerna! Grattis!

Ha en fin helg och ta hand om er!
Kram ia