onsdag 17 februari 2010

Sjukdomar

2288624-origpic-058c83.jpg
Bild: Mia

Sjukdomar är trist, särskilt när flera kommer samtidigt. Jag har lyckats få ett jobbigt virus i ögonen så efter dagens läkarbesök går jag på antibiotika. Det tillsammans med mina fortsättningsvis värkande tänder (har riktigt ont emellanåt), min magkatarr som kommit tillbaka och sömnsvårigheter som grädde på moset gör inte läget roligare. Kanske inte så konstig sammandrabbning med tanke på den senaste tidens händelser (har dock valt att inte ta upp allt här).

Men, fine, läget är som det är även om jag är dödstrött och fed up with med alla eländigheter. Det måste finnas en gräns för hur mycket en människa ska behöva ta emot och den där gränsen har redan överskridits för länge sedan. 2010 måste banne mig vara roligare än de senaste åren, särskilt 2009, annars vill jag helst vrida blad till 2011 omgående ;-) Just nu har jag lust att gå i idé ett litet slag, är det nån som väcker mig framåt sommaren så är jag tacksam :-D

Jag njuter fortfarande av de vackra rosorna som jag fick av maken. Det är inte särskilt ofta jag får den äran så det gäller att njuta medan de fortfarande är i blom och är så vansinnigt vackra.. (Muggen och ljusstaken finner du i butiken.)

Mia


27 kommentarer:

Lauras gård sa...

Om du har haft så mycket jobbigt förra året, så kan det bara bli bättre... 2010 blir säkert ett toppen år! Jag läste om att graviditeten inte gick bra. Låt sorgen få ta den tid det tar. Det är en process ni måste gå igenom för att kunna må bättre. Jag tror det här året blir ert! Varmaste kramar Stina

Johi - drömmar om vanilj sa...

Jag lider med dig och hoppas verkligen att det vänder snart! Jag har bestämt att 2010 ska bli ett bra år! Kram

Jannicke sa...

..så leit at du har det slik nå, Mia. Dette var mye på en gang, alt for mye. Når det kommer til helse, så får vi ikke som fortjent!! Noen får alt, andre får ingenting...

Ønsker deg masse god bedring. Du må håpe at lykke snur, slik at 2010 blir et godt år likevell...
Du fortjener det!

God og varm klem fra søs.

Vita rosor och förgätmigej sa...

Jag vet att det inte hjälper, och att vissa till och med blir arga, men, jag kan inte hjälpa det... Jag tycker så synd om dig! Hoppas att det vänder snart. Kanske sjukdomarna berättar för dig att du nog borde ta det lugnt och ta hand om dig. Kom bara ihåg att det inte är ett misslyckande om man måste be om hjälp... Det är bland det svåraste man kan göra men när det väl är gjort så brukar det kännas lättare.

Stor kram/ Anna

Hem och Harmoni Marie sa...

Efter regn kommer sol.. när det är som värst kan det bara bli bättre!
Känner på mig att bra saker kommer hända i år...

Styrkekram Marie

Nordingården sa...

Nog är livet tufft alltid, och ibland kan man tycka att det varar år efter år, orättvisa utan ände. Men du har livslust, annars skulle du inte visa såna vackra ting i din blogg, det hör ihop vetdu: ) Och har man livsgnista har man mycket, urvacker bild och läcker ljustake! Då har vi bloggat lika länge, 3 år nu i feb, fantastiskt, grattis till oss och krya på dig nu och vila! Mari.

Mitt og Mine sa...

Uff...det var voldsomt! Riktig god bedring Mia!!

Stor klem

Noamaja sa...

Nej men åh så tråkigt...Önskar bättring och lycka NU!

Kram,
A

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Det finns alltid ett ljus i horisonten om än det kan tyckas overkligt, jag vet! Jättehärlig färg på rosorna mot det vita!
Carin

Théa & Linnéa sa...

Hej!
Vill bara skicka krya på dig tankar!
Kram Karin

Cathrin sa...

Det bara måste bli bättre. Gör mig ont att läsa om ditt 2009. Är själv en av alla dem med en liknande upplevelse bakom mig (dock inte riktigt lika uppslitande)och vet hur hudlös man blir. Känner så med dig! Och sedan nu allt annat. Ibland kan livet kännas fruktansvärt orättvist, helt enkelt. Jag hoppas verkligen att allt vänder snart och att 2010 snabbt ändrar sig och blir mycket bättre!

Kramar

Cathrin

annashusidingtuna sa...

Vissa år är jobbigare än andra så vi får verkligen hoppas att resten av 2010 blir ett kanon år för dig!
Kram Anna

alegni sa...

du har nog haft din andel nu, så jag hoppas 2010 blir ett bättre år för dig! kram
ingela

Linruz sa...

Vännen då!!
I bland blir det bara föööör mycket och bägaren rinner över.
Hoppas verkligen att du har förbrukat din beskärda del av otur för i år och att resten av 2010 blir betydligt bättre.
Vissa saker sätter ju sina spår och det räcker med dem för att livet ska bli svårt att genomhärda.
Kramar om och hoppas att du slipper krypa ner i idet..skulle bli så tomt utan dig.
Massor Kramar Lina

Allt o Inget Med Jeanette sa...

Läste ikapp några inlägg ...

Det är klart att sorgen hänger kvar!! Som någon annan skrev också, låt det ta den tid det tar. "Man måste få vara ledsen klart innan man kan bli glad igen!"

Tänker på dig o andra som går igenom detta. Tror det alltid kommer hänga med som ett sorgset minne.
Sköt om er!!

Massor med kramar Jeanette

Heléne sa...

Krya på dig, vännen!

Kram från Heléne

mi-rachel sa...

så leit å høre at du har det sånn.
jeg heier på deg!
håper det alt snur..og at 2010 blir et fantastisk år for deg og dine!

Mamma C sa...

Fy sjutton din stackare. Men det kommer bättre tider. För det gör det alltid. Men ibland kan det kännas skit jobbigt. Ide kan faktiskt jag oxå tänka mig att gå i. Så trött på denna vinter nu, så fy fanken.
Kram Mamma C

Therése sa...

Ja visst är det tråkigt när allt kommer på en gång... verkar ofta vara så av någon anledning! Det tar en massa kraft men jag hoppas att du har människor i din närhet som stöttar dig på bästa sätt. Och det BLIR bättre till slut, jag lovar!

Kram Therése

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Såklart ska 2010 bli ett bättre år! Du förtjänar ju det så mycket.

Önskar dig en vår och sommar med massor av roliga och härliga händelser. Att allt jobbigt bara försvinner och att du sen får ett lungt och mysigt avslut på året:)
Kramar i mängd
Susanne

Lavendel & Romantik sa...

Hej Mia... Jag hoppas också att 2010 blir ett bättre år.Ibland är det svårt att tänka positivt när motgångar haglar runt en.... Hoppas att du sköter om dig nu Kram/Majsan

Nattmia sa...

Jag tror på att 2010 blir ett bra år för dig och för de flesta av oss..

Krya på dina ögon, katarr och värk nu..

Kram Mia

Anne-Jorunn sa...

Man kan virkelig undres over hvor mye det er meningen at man skal tåle. Slik jeg tolker det skriker kroppen din etter din oppmerksomhet. Omgivelsene dine kan nok ønske at du rister av deg de vonde opplevelsene raskt og går videre i livet. Men du skal bare bruke all den tid du trenger, dette styrer du helt selv. Om et helt år er det som trengs, så gi deg selv den tiden. Smerten vil etterhvert bli mindre, og kroppen vil balansere seg igjen.
Jeg sender deg mange varme tanker og ønsker deg alt godt. God klem, Anne-Jorunn

Annas skattkammare sa...

Hoppas verkligen att det vänder för er snart! Ibland undrar man varför vissa prövas något så hemskt.. men det kommer nog något gott ur allt hoppas vi.
styrkekram /Anna

Signe 1 sa...

Usch och fy!! Krya på dig vännen! Nu kan det bara bli bättre!!
Kram Sofia♥

anna k. sa...

Huga din stackare! Är själv nere för räkning i nån slags förkylning... Jag har en kollega som alltid säger, Go, go, go, livet går inte i repris. Brukar tänka på det när jag kör fast. Och du, 2010 ska bli ett fantastiskt år, jag lovar!!

Det ljuva livet i stan sa...

Hej Mia,

Usch, jag blir riktigt ledsen när jag hör om allt jobbigt du har! Och jag känner så igen mig, tycker också 2009 till stora delar var ett skitår och 2010 har startat riktigt dåligt för mig också ... usch man vill ju bara må bra och var lycklig är det för mycket begärt?! Men jag håller tummarna hårt att allt blir bättre snart!!

Kram Frida