lördag 19 december 2009

Lights
Bild: Mia

så värst mycket snö har vi inte men faktiskt mer än vad det märks här. Kallt, så kallt men jag gillar kylan, det ska ju märkas att det är vinter! Jag älskar gårdens julgran som minner om att det är dan före dan före dan före dan före dan före dopparedan ;-)

♥ Mia

10 kommentarer:

Pia sa...

Så mysigt med granen i gården - her er det inte mycke snö, men -16 grader om nätterne - det er ganska kallt till at være i Danmark!
Önsker Jer alle en riktig god jul:-D

KRAM

Nordingården sa...

Så trevligt när de faktiskt anstränger sig och gör lite julfint på allmäna gårdar med granar, en eloge till alla som har det, vacker bild med granen i bakgrunden, hoppas ni får lite mer vitt på marken också, ha en skön fjärde advent. Mari.

Mamma C sa...

Här snöar det lite nu faktist fast det är -9 grader ute. Jag är inte någon vintermänniska. Men det är vackert ute nu.
Kram Mamma C

Drömmar och Lycka sa...

Vad mysigt det ser ut, en utomhusgran med slingor är så fint. Vi har faktiskt haft glädjen att få massor med snö, men det verkar vara väldigt lokalt.

Ha en fortsat underbar kväll! kram L

ANETTESHUS.COM sa...

Så koselig! Hvis det er kaldt, er det nok ikke lenge før snøen kommer!?

Ha en riktig fin fjerde søndag i advent i morgen!!

Klem Anette:)

Stjärnor & Champagne sa...

Och vi som har såååå mycket snö i Östergötland. Jag önskar att ni kunde få lite av oss vännen. Oj vad fina inlägg jag har missat hos dig. Har inte kommenterat på några dagar och herregud vad man missar. Ditt kök ser så härligt ut Mia, så fint i kyllorna tycker jag.
Var rädd om dig vännen/ Kram Anne

Ingela la la sa...

Jag gillar bara kylan om den kommer som ett paket tillsammans med snö :)

Johan har lämnat tejpen

Kram

mali-mo sa...

Så flott bilde! Stemningsfullt.

Her har vi snø! Massevis!!!!

Bralliz sa...

Super härlig bild!
Kraam Alice ♥♥♥

Popprinsessan sa...

I år gillar jag faktiskt snön, kanske för att det varit så mörkt och grått länge. Det här vita lyser upp och gör allt mycket trevligare :-)

I går klädde vi granen, lite tidigare än vanligt eftersom den måste ut igen den 26:e... Det blev enbart röda kulor, ljus och glitter i år, trots att jag hade tänkt ha vita pappersstjärnor ockås. Det fick tyvärr prioriters bort i år också.. Kanske kan komma ihåg att börja vika stjärnor vid midsommar 2010? ;-)