lördag 21 november 2009

Robinson + Heartbreakers


Bild med tillstånd från TV4. Foto: Daniel Ohlsson/TV4.

Ikväll är det säsongstart för årets Robinson, denna gång under ledning av Paolo Roberto som ersätter mammalediga Linda Isacsson. De 18 deltagarna delas upp direkt i två lag som får ta sig själva till var sin strand, ovetandes om varandra. En efter en kommer de att röstas ut i örådet men vägen dit kantas av pakter och intriger. TV4 kl. 20.

Vill du hellre se en film kan jag tipsa om Heartbreakers, TV4+ kl 20.

6 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Här har vi haft mycket att göra och spelat in alla hittills visade avsnitt av Morden och har tänkt plöja dem ikväll!

Tack för dina synpunkter på det här med bloggar och reklam. Naturligtvis är det svårt att helt komma undan att nämna produkter och företag. Men jag gör det enbart när jag väljer att göra det, jag skriver både positivt och negativt, och styrs inte av företagens utskick till mig (som kan bli väldigt många..) Jag kan störa mig på när man gör smygreklam, när man på en blogg talar sig varm för en sak därför att man får någon form av ersättningen av företaget som tillverkar saken, men man låtsas som om man bara uttrycker sin personliga åsikt.

Gör man reklam för sitt företag på bloggen och är helt öppen med det, har jag inga som helst problem med det!

Janne sa...

Hei hei:) Lekker blogg du hadde her inne, fant deg ved en tilfeldighet. I kveld er det premiere på skal vi danse her i Norge. Tror nok mange som kikker på det ikveld.

Ha en fin kveld videre og en god søndag.

K-J

Drömmar och Lycka sa...

Hej! För oss lutar det åt att det blir Robinson ikväll, funderade lite på att se filmen Heartbreaker men kände mig lite osäker på om den verkligen är bra :)

Ha en fortsatt fin lördagskväll!

Linda sa...

Hejsan Mia,

och tack för tipset.
Har tråkigt hemma med en sjuk sambo så ett tv-tips var just vad jag behövde nu.
Ser att du befinner dig i Göteborg så jag vill därför bjuda in dig till mina uppkommande zumbalektioner. Ta gärna en titt på min hemsida och tveka inte att höra av dig om du har några frågor.
Önskar dig en trevlig lördagskväll,
Linda.

Jenny sa...

Hej Mia!
Robinson tittar vi på här hemma ikväll!

Tack för den söta klämman o kortet som du skickade med i paketet som jag hämtade ut igår:) Blev jättenöjd med skärbrädorna! Vad fint du hade slagit in dem! Du har verkligen det där lilla extra! I din butik handlar jag gärna igen;)

Kraam Jenny

Annas skattkammare sa...

Hej! Ja här står Robinson på nu- sen blir det den sista av Johan Falk- filmerna! =)
Ha en trevlig kväll!
Kram /Anna