söndag 8 november 2009

Och så kom PollyFör alla er som går/gått på bloggträff här i Göteborg idag och imorgon - hoppas ni får det jättetrevligt! Jag fick också inbjudan men orkar inte gå pga missfallet och skrapningen. Hoppas dock på fler tillfällen.

Jag har tipsat om den förr och gör det igen, en kanonfilm på TV3 ikväll kl. 21 - Och så kom Polly. Vill du veta mer kan du se mitt tidigare inlägg om filmen här.


7 kommentarer:

Skatan sa...

Åh - det gillar jag. Gillar humorn :)

Tack för tipset!

Kram,

Anna Trött Panna

Smått och gott hos Lina sa...

Ja den filmen är så söt.

Åhå, en bloggträff idag. Så kul, synd att du inte orkade gå men det kommer säkert fler tillfällen.

Kram Lina

Sanna sa...

Lilla Mia tusen tack för hjälpen på min blogg...nu har jag skrivit om dig o att de ska kika in på din blogg...stor kram o jag tänker på dig det du gått igenom, styrkekram till dig

mitt skärgårdsliv sa...

Tack för tipset! Fina jul inspirerade bilder i föregående inlägg. Ska ta en titt i butiken nu! Ha det bra!

Hanna sa...

Så mycket fina bilder.

Ha en bra vecka!
Kram
Hanna

Gotlandsliv sa...

Hej vännen! Jag har inte varit duktig på att besöka alla mina kära bloggvänner på sista tiden, du förstår säkert varför. Men nu blir jag så ledsen när jag läser om vad ni varit med om! Vilken mardröm!

Min svägerska var med om precis samma sak för ett år sedan, men hon fick tabletter istället för skrapning. I efterhand ångrade hon det, eftersom hon blödde i ett halvår efteråt... så du gjorde nog rätt val ändå. Men nu är hon gravid igen, och i april kommer det en liten kusin till Elton!

Är helt övertygad om att ni, när ni orkar ta tag i det, snart kommer att ha en liten bebis i magen igen. Och den här gången kommer allt gå vägen, ska ni se!

Många stärkande kramar till er!

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Den är så bra!
Kikar just nu faktiskt...med laptopen i knät samtidigt;)
Susanne