torsdag 19 november 2009

Ge hopp - ge liv


Bild: Mia

Jag fick ett mail från Barncancerfonden..

"Nästan varje dag insjuknar ett barn i Sverige av cancer. Cancern är oförutsägbar. Den gör ingen skillnad på pojkar och flickor, samhällsklass, hudfärg eller andra omständigheter. Vem som helst kan drabbas. Tre av fyra barn som drabbas av cancer överlever. Forskning har gjort att många fler klarar sig idag än för bara några decennier sedan. Men i var fjärde familj inträffar fortfarande det ofattbara. Barncancerfonden finansierar cirka 90 % av all forskning om barncancerforskningen i Sverige. Med din hjälp kan forskningen rädda ännu fler liv, skapa effektivare behandlingsformer och ge drabbade barn och familjer ett bättre liv. Gör ett livsviktigt val, stöd Barncancerfonden genom att skänka pengar med din mobil. Man kan även välja att köpa ett smycke, nalle eller annat och göra ännu mer för barn med cancer."

Gör som jag - jag har donerat en slant till Barncancerfonden med ett sms - gå in på deras hemsida och gör det du också! Ge hopp! Ge liv!


4 kommentarer:

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Viktigt! Skänker dit regelbundet.

Fin banner du har julat till det med. Vilket slår mig....please?:D

Susanne

Smått och gott hos Lina sa...

Så vacker bild du tagit!

Jag brukar också donera, ett lätt sätt att hjälpa.

Kram Lina

Stinas butik sa...

Ditt varma hjärta värmer många!
Kram

ღ Fyra årstider sa...

Det ska jag med göra..fick samma mail.

Du Mia bara så du vet så skulle jag gärna velat ha dig här imorgon. Tänk om du bara bodde lite närmre, så jag kunde bjuda över dig på fika.
Kram Lotta