måndag 19 oktober 2009

Grannfejden


Bild med tillstånd från TV3. Foto: Ulf Berglund/TV3.

Säsongsstart för Grannfejden ikväll kl 21 i TV3. Vill du veta mer om programmet kan du läsa min tidigare review om programmet här.

5 kommentarer:

Nordingården sa...

Grannfejden var ett lustigt program, jag såg bara nåt avsnitt men det sjuka är att JAG blev uppringd av TV3 en gång och av dem! Min första tanke var, vad har jag gjort, är det ngn som ogillar mej, men så var inte fallet utan ngt annat, som jag dock inte kan skriva här: ) Mari.

Therese sa...

Tack rara du! Det är väl graviditetshormonerna som spökar, sist så var jag också väldigt "boig" av mig och pysslade på här hemma, tapetserade, målade och pysslade och bakade om vart annat, men nu har jag mått så illa att jag inte orkat förräns nu :-)

Du då, får du må bra? Du skriver ju inte så mycket om din graviditet (vilket jag har full förståelse för, för i takt med att mina besökare ökat, har jag känt att även jag vill vara mer privat...)

Skickar en stor kram!

Therese - Sockenvägens Söta

Lina sa...

Hej!
Vi kikar lite på grannfejden just nu...så många tokiga grannar de finns! Är glad att vi har bra och normala runt omkring oss här hemma! =)

Aha, så i maj är de dags...spännande! De ska bli spännande att följa dig på vägen dit!

Må så gott & sköt om dig! Kram, Lina

Anna sa...

Hej!
Har precis kikat på Grannfejden,vad massa knrpiga människor det finns, visserligen har vi en grannfamilj som kanske inte har det så lätt ,men vi inte ovänner alls, även om vi håller oss på vår kant.
Spännande med liten i magen, håller med Lina,ska bli spännande att följa dig på vägen till litens ankomst. Hur mår du nu? hoppas du sluppit värsta illamåendet.
Att bli föräldrar är bland det underbaraste.Och när jag väntade min"stora"tjej(nu 3 år) föddes även mitt intresse för inredning på allvar.
Kramar, Anna

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Har just sett programmet. Helt galet. Enkel underhållning kan man tycka och man får sig ett garv.
Carin