lördag 5 september 2009

Tv-kväll


Bild med tillstånd från SVT. Foto: Per-Anders Jörgensen/Memfis Film

Ikväll är det mycket på tv i min smak. I kanal 5 säsongsstartar CSI Miami kl. 21 medan SVT bjuder på film både i 1:an och 2:an. Tajm att ladda dvd:n/videon alltså.

Nina Frisk i SVT1 sänds kl. 20. Nina (Sofia Helin) är flygvärdinnan med ett aktivt liv som singel. Hon ställer upp för alla, särskilt sin bror Linus (Sven Ahlström) och sin mamma Jill (Gunilla Nyroos). Nu har dock dagen kommit då Nina längtar efter en egen familj. Kan denna familj kanske innefatta Marcus (Daniel Götschenhjelm)? Regi: Maria Blom (Masjävlar).

Jean's (Jennifer Lopez) tur har tagit slut och hon flyttar till slut efter att försökt hitta många andra utvägar in till hennes svärfar (Robert Redford) med sin dotter. Deras relation är ansträngd och beslutet var därför inte lätt. Med tiden upptäcker de dock att tiden faktiskt läker alla sår. Regi: Lasse Hallström. Se även Morgan Freeman i en riktigt bra film, En dag i livet, ikväll i SVT2 kl. 21.05.

4 kommentarer:

Annas skattkammare sa...

Åhh.. Har precis varit och köpt gotter efter två intensiva pass på nya praktiken.. frågan är; vilken film ska jag välja!? ;)
Trevlig kväll!
Kram /Anna

Tulipa sa...

Jag säger som Anna, vilken ska man satsa på..får nog bli Jennifers kl 21! Då har barnen sett färdigt från Gröna Lund...

Kram!

Stjärnor & Champagne sa...

Bra tips men jag får blogga istället. Ligger efter som sjutton, får nästan lite panik när jag ser vad jag har missat hos alla. Hoppas att allt är bra med dig och maken. Vilken fin ljusstake ni fick.
Kram till dig/ A

Michaela sa...

Hej Mia!

Jag hamnade av en slump (och vad glad jag är för de) framför filmen Nina Frisk, jag tycker att den var jätte bra! Det är inte ofta jag fastnar framför en bra film nu mera men det var otroligt mysigt att ligga under en filt på soffan och bara njuta.

Hoppas att du har en mysig helg!

Kram