torsdag 7 maj 2009

Hitta Nytt Hem


Screenshot från Hitta Nytt Hem

Många bor i sitt drömboende men för oss som ännu inte gör det finns det en ny bra sajt - Hitta Nytt Hem där du söker efter just detta. Dessutom finns det tips, råd och intressanta länkar att förkovra sig i. Vill du snacka med likasinnade gör du det i forumet. Bra med massa indelningar på en och samma sida tycker jag. Vem vet - ditt drömhem kanske finns här! Värt att kika..

8 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Jaha det var nytt för mig...Ska genast kika in där! tack för tipset och ha en bra kväll.
Kram!

Guldkant På Livet sa...

Du hittar då jämt en massa bra tips, toppen! Fin layout också! Vilken liten goding den däör pandan var men jag gillar inte hur de hålls, i burar, inte ngn schysst och trevlig miljö, jag skulle nog hellre avstå fr zoo och ens se dem bara de fick ett bra liv men förhoppnigsvis börjar detta bli lite bättre i en del länder.....He en bra helg i hem med lycka: ) Mari.

Guldkant På Livet sa...

oops, missade dalakudden du köpte, skitsnygg!! Mari.

karola sa...

åh tack för tipset, det verkar intressant :)

Jag sa...

Haha, ja, en del har hänt! Kul att du skrev! Man har ju så många man haft kontakt med hela tiden :) Och nu har jag ju en ny blogg för många och den kommer inte bara handla om inredning. Men hoppas den är intressant ändå :) kram på dig!

Drömmar och Lycka sa...

Vilken intressant och bra sajt, perfekt för mig om några år ;) Vad fin vasen/ljuslyktan var i det tidigare inlägget, jätte härligt med den rosa lilla blomman som lyser upp med sin härliga färg. Hoppas du haft en underbar dag!

Kram

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Reportaget kommer att finans på nätet så jag kommer lägga en länk dit. Hoppas nu att det går vägen utan stress.
Kram Lotta

Stjärnor & Champagne sa...

Godkväll Mia...Bra tips, skall gå in och kolla. Tack för tipset angående min efterlysning, skall kolla det.

Kram Anne