söndag 15 mars 2009

Bröllop plus film


Bild med tillstånd från TV3. Foto:Ulf Berglund/TV3

Är ni gifta? Skulle ni kunna tänka er att överlämna planeringen inför ert eget bröllop till släkten och till tv som tar hand om allt? Jag skulle inte klara av det. Sorry kära familj och vänner men det skulle jag aldrig våga.. ;-) Allt från ring till klänning till bröllopstårta är ju jättepersonligt. Men - ikväll startar realityserien Vårt bröllop i era händer på TV3 kl 20. Här lämnar brudparet över till släkten och till experterna Sven von Essen, John Augustsson, Pehr Hante och Cathrine Collin. Med fem dagar kvar och en begränsad budget kan allt hända..


Bild med tillstånd från TV4. Foto: TV4.

Kvällens film är Sliding doors på TV4+ kl 21. Helen får sparken från sitt jobb på en pr-byrå och sedan förlöper filmen i två skeenden. Hann hon med tunnelbanan tillbaka hem eller inte? Hittar hon sin pojkvän i säng med en annan kvinna eller missar hon tunnelbanan, blir rånad och hamnar på sjukhus? Skådespelare är bland andra Gwyneth Paltrow och John Hannah.

Pågående tävlingar: tävla om en ring från Dreams of pearls här, en luffarslöjdsskylt "love" från Karin Andersson här och en ljuslykta från Erika Tubbin här.

For translation, see top of the blog.

10 kommentarer:

Malin sa...

Blir nog att sätta sig framför tvn:P Kram

alegni sa...

jag skulle aldrig tillåta ngt sånt ;)
filmen har jag sett några gånger. den är lika bra varje gång!
skön söndagsafton!
kram
ingela

Jenny sa...

Nej, planeringen ville jag nog hålla i själv :) Kan nog vara kul att se programmet dock :) KRAM!

Jenny-jennyshemochharmoni.blogg.se

jenny sa...

näe planera bröllop vill jag göra tillsammans med sambon, inte att någon ska göra det utan vår medverkan. modigt av de som ställer upp!

sliding doors är väldigt charmig, det var länge sedan man såg den!

Signe 1 sa...

Nä där går gränsen tycker jag;-). Sånt vill man ju planera själva, det är ju en del av själva grejen liksom... Kram Sofia

Nettan sa...

Ohh nej..bröllposplaneringen skötte jag allt till det mesta själv..ä alldeles för mkt kontrollfreak..å dessutom ä det ju himlans kul! Men kan ju vara skoj att se de som vågar..å resultatet! Blir en tv kväll!!
Kram Nettan

Bruno och Mig sa...

Jag skulle aldrig våga lämna över hela mitt bröllop i någon annans händer, även om det vore familjen. Vill nog göra det på vårat sätt.

Jag har sett Sliding doors. En helt fantasttisk film.

Kramar L

Stjärnor & Champagne sa...

Pssst jag är gift sen 13 år tillbaka i år..Och är nog lika kär fortfarande, hihi. Men jag skulle nog aldrig lämna över all planering, huh nej.

Kramkram Anne

Himmelbit/Njut en smula sa...

Hej på dig!

Nej, jag skulle inte heller lämna över all bröllopsplanering till släkt och vänner.. ;-) :-D. De skulle säkert fixa det galant men näääee...

Du frågade om pallarna fanns i fler färger. Jag var inte och köpte dem själv, utan skickade min mamma som jobbar i staden där de fanns. Jag kollade med henne och hon hade inte sett några andra färger, så jag tror inte det.

Ha en toppenkväll!
Kram

FURNISH.etc sa...

Attans! Missade jag bröllopsavsnittet nu då? Jag är så glömsk! Måste komma ihåg nästa vecka iaf ;)