fredag 20 juli 2007

Sverige är fantastiskt!Klicka på bilderna så blir de större!

Tog oss en sväng till naturreservatet Rya skog för ett litet tag sedan för att lufsa lite. Naturligtvis hade inte nån av oss en tanke på att det varit häftiga regnoväder men efter att ha tagit ett par steg på stigen så blev vi snabbt påminda. Klafs, klafs och dojorna sjönk ned i den stig man endast kunde urskönja av den snarare kallade leråkern vi befann oss i. Lirkade oss upp lite mödosamt vilket föranleder oss till den anledning till varför vi inte gick så långt.. Men egentligen - varför tar man sig inte ut i skogen mer ofta egentligen? Stor skandal egentligen! Enda fördelen med att det regnat mycket var att det var otroligt grönt, helt sanslöst vackert!

Nåväl, frågade mamma om jag hade några stövlar kvar hemma och javisst har du det, de står här så det är bara att ta med dig dem hem. Ah, vad bra, tänkte jag, vid nästa besök hos föräldrarna fick jag rotat fram dem. Stack foten i den ena stöveln och gjorde ett snabbt konstaterande - den här storleken har jag inte haft på många år :-D Men nu är det åtgärdat, kika in mina nya coola boots!


Bild: Cablefreak

16 kommentarer:

Marres Hörna sa...

Najs...riktigt najs! :-)

Trines Hus og Hage sa...

Grattis med nye stilige boots! Ja, man burde være flinkere til å bruke naturen oftere. Takk for påminning!Ha en fin dag!

Millis sa...

Läckra stövlar!

organic-lizzi sa...

De var utrolig tøffe.. Gratulerer.
God tur i skog og mark med de der. Ha en fin dag....

Lotta sa...

Så häftiga stövlar! Jag köpte också nya för ett tag sedan, röda med vita detaljer, vit snörning. Det finns så fina gummistövlar nuförtiden!

Ha en riktigt härlig fredag!
Kram Lotta

sassamamma sa...

Supersnygga! Fin blogg förresten (hittade hit genom FL)

Hilde sa...

Hvilke fine stövler:)

Kusin Anna sa...

Hej Maria!

Vilka snygga stövlar! Var har du köpt dem? Letar själv ett par då det skulle vara roligare med något annat än den skogsgröna färg som tidigare var standard på gummistövlar!

Förresten ang sänggaveln, vi har kommit så långt att vi vet att vi vill ha en sådan modell med hyllorna liksom inuti så man slipper ha sängbord. Gärna i pianolack. Färg däremot är ännu inte klart... Har du några tips på sådana. Du verkar ha koll på inredningsbutikerna neråt Gbg med omnejd?

Kram Anna

www.beasbarnslikheter.blogspot.com sa...

Supersmarriga stövlar. Nu längtar du tills det börjar regna igen förstår jag så du får tjusa runt i praktverken! :-D ;-)

Karin sa...

Du kommer vara värsta puman i höstrusket!

Mia sa...

marres hörna - tackar!

trines hus og hage - tack tack, ha själv en härlig dag!

millis - tack!

organic - hihi, tack!

lotta - ah, låter ju snyggt med röda stövlar. ja, det finns ju otroligt fina numera istället för de där fula gröna. ha en härlig fredagkväll! kram

sassamamma - tackar i dubbel bemärkelse, du är varmt välkommen tillbaka, kul att du fann mig ;-)

hilde - tack!

kusse - tjena! tack, jag köpte stövlarna på skopiraten i strömstad men vet att de finns i många skobutiker. se även www.have2have.se låter kul med sänggaveln, hmm, pianolack.. kika på deras sajter;
www.svenskahem.se
www.mio.se
www.ikea.se
www.bolia.com
www.ilva.se
www.em.com
www.svenssons.se
hojtar om jag kommer på nån mer..
kramizz!

bea - haha, nja, solen får gärna lysa ett tag till, det blir nog tillfällen till hösten om inte annat sen ;-)

karin - hihi, tackar!

Mia sa...

kusin anna - ska väl tillägga att ilva inte ligger i götet då utan malmö..

Lavendeldoft och vita spetsar sa...

Så fräcka stövlar!!! Det blir så mycket kuligare att plaska runt i pölarna iklädd ett par fina stövlar :-) Man blir liksom glad...
Kram från Linda

signe sa...

Vilka härliga gröna bilder och härliga stövlar oxå! :)

Elin sa...

Tjusiga stövlar!

Mia sa...

lavendeldoft - tack! ja, precis, man blir ju lite gladare än i ett par gröna ;-) kram

signe - tackar!

elin - tack!