lördag 14 juli 2007

Mer shopping


En sötnos till trädgården, från Hannas.

Och nu borde jag egentligen både rodna och skämmas eftersom jag shoppat ännu mer men det har jag inte vett till! Hihi ;-) Nix, det tänker jag icke göra, förra shoppingen var ju riktigt smidig med tanke på presentkortet.


Till julgranen! Visst, jag är ute i goood tid men so what? ;-) Zinkföremålen från Hannas och ängelkulan från Möblemanget.

När vi besöker mamma och pappa är det riktigt svårt att låta bli att traska in på Hannas skafferi och Summa summarum i den stad jag växte upp i, Strömstad. Hannas skafferi är en butik full med ljuvliga ting, mycket zink, betongstatyer till trädgården eller bokhyllan, blommor, egenhändigt producerade kransar och mycket annat som trängs i den söta lilla lokalen.


Och ännu mer från Hannas.

Summa summarum ägs av en danska som fyllt sin underbara butik med danska märken, exempelvis Greengate och House Doctor. Ljusstakar, lampor, speglar, tvålar och mycket annat. Det är min favoritbutik nummer ett alla gånger. Därifrån kommer gåsen som jag visade i ett tidigare inlägg. Kanske får önska sig fler presentkort, kanske från en av dessa butiker då ;-)

20 kommentarer:

Hemma på landet sa...

Vad mycket fint. Puss

Susanne sa...

Åh så mycket fina grejer! Vill också ha! :-)
Kram

Hilde sa...

Så mye fint igjen:) Strömstad er bare en time fra meg, så det blir definitivt en tur dit i löpet av sommeren. Venter bare på finere vär, for Strömstad er finest i sol og når man kan sitte ute og spise reker. Nå ble jeg sugen på reker bare av tanken, men her i innlandet er det dårligt med sånt.
Kram Hilde

www.beasbarnslikheter.blogspot.com sa...

Blir så glad av ankan. Den påminner mig om en jag fick av en väninna en gång i tiden, men förra sommaren damp den ner från en hylla i trädgården. Det blev bara smul kvar av näbben tyvärr. :-(

Blir så svartis på din shopping jue! :-)

Anna sa...

Så mycket fina ting, jag älskar zink. Åh, är du uppväxt i Strömstad? Det är så fint där, jag har tillbringat några somrar där. Syd-Långö, en ö ca 15 min. båtresa från Strömstad.

Ha en trevlig söndag!

etthusivitt sa...

Jättefina saker! Älskar zink även jag. Kram från Anette

Mia sa...

hemma på landet - tack, puss gumman!
susanne - hihi, tackar, kram!
hilde - tack! ja, men vad kul! kan verkligen rekommendera en shoppingrunda där! kram
bea - nä, vad trist att den gick sönder :-(
anna - tack! jepp, där är jag uppvuxen :-) kul att du varit så mycket där, syd-långö är jättefint, har varit där flertalet gånger. ha en härlig söndag själv!
etthusivitt - tackar! kram

Marres Hörna sa...

Fy sjutton va fina saker! :-)

Kram!

Interiørhuset sa...

wow så mange flotte ting du har fått deg....mange av de tingene skulle jeg gjerne ha hatt selv.

Nya och gamla ting sa...

Vilja tjusiga saker. Är jättesmart att köpa till julgranen redan nu, önskar att jag också hade i nspiration till det. Men jag tänker ofta, äsch, det är länge kvar. Vill använda grejerna på en gång;-)

Skrotmaja sa...

Oj så mycket fint. Inte skall du skämmas! Jag brukar tänka att jag snusar inte bort pengarna, inte heller sprättar jag dem på krogen...inte så ofta i alla fall : ) Så motiverar jag mina inköp...

Kram.

Mia sa...

marres hörna - haha, tack! kram
interiörhuset - tack!
nya och gamla ting - mitt problem är nästan ditt motsatta, att jag gärna köper julklappar och presenter längs med hela året ;-)
skrotmaja - hihi, det var ju smart uttryckt! kram

Marres Hörna sa...

Tack! Va gulligt sagt!

Kram!

vitahemsara sa...

Vilka fina saker du hittat=)

Mysiga lantliga ting sa...

Den där butiken Hannas lät spännande, mycket fint du har hittat!

/Johanna

Veras hem sa...

Fina saker,zink är bara för fint.
Tack för avtrycket hos mig!

Mia sa...

marres hörna - så lite så, kram!
vitahemsara - tack!
mysiga lantliga ting - tackar!
veras hem - ja, jag älskar zink, så fint! tack själv!

Faster Karin sa...

Vad mycket fina saker du har Maria.
Skall erkänna att jag blev väldigt avundsjuk på på din ängel. Måste nog gå och kolla efter en sådan för jag älskar änglar.

Kramar från faster Karin

Mia sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Mia sa...

faster karin - tack! ja, kika du efter den där ängeln. de finns i den nyöppnade möbelaffärn i gamla åg-huset, mittemot mamma och pappa.

kram